WP 10' a geçmeli miyim?

Geçmemenizi tavsiye ediyorum çünkü; daha ''deneme'' sürümü kararlı değil ''mavi ekran'' vb. hatalar alabilirsiniz, esas işletim sisteminiz 8.1 olarak kalsın derim. :)

Geri dönme şansın var ben yaptım işletim sistemi açık iken kurulu başlatırsan yani temiz format atmadan bütün dosyaların programların oyunları resimlerine dahil Windows 10'a geçiyor ve geri dönme şansın var sistemin başlangıç ve kurtarma bölümünde Windows 10'un altındaki seçeneği seçersen PC yine Windows 8.1'e döner tabi dosyaları Windows 10'a atması biraz uzun sürüyor ama geri döndürme fazla sürmedi ve Windows 10'u ben beğendim tek sorun alttaki uygulama simgeleri küçük

Geri dönme şansın var ben yaptım işletim sistemi açık iken kurulu başlatırsan yani temiz format atmadan bütün dosyaların programların oyunları resimlerine dahil Windows 10'a geçiyor ve geri dönme şansın var sistemin başlangıç ve kurtarma bölümünde Windows 10'un altındaki seçeneği seçersen PC yine Windows 8.1'e döner tabi dosyaları Windows 10'a atması biraz uzun sürüyor ama geri döndürme fazla sürmedi ve Windows 10'u ben beğendim tek sorun alttaki uygulama simgeleri küçük

Arkadaş WP yani Windows Phone' dan bahsediyor.

Merhabalar. Windows Phone 10 şuanda Technical Preview yani deneme sürümü. Bu yüzden kasma, çeşitli hatalar veya şarjın çabuk bitmesi yada çabuk dolması gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Eğer bunları göze alıyorsanız yükleyebilirsiniz. Windows Phone 8.1 sürümünüze de geri dönebilirsiniz. Geri dönme işlemini Lumia software recovery programı ile yapabilirsiniz. Bana kalırsa kararlı sürümü bekleyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı