WP kullanıcılarının sıkıntıları?

1520 sahibiyim gayet memnumum şuana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım. WP en doğrusu. (y)

Bende Nokia Lumis 1520 kullanıcısıyım ancak senin hiç bir problem ile karşılaşmadım yorumunu bana göre doğru bulmuyorum ki en basitinden örnek verecek olursak,bir çok kullanıcının muzdarip olduğu konunun başında DNS ayarının olmaması gelir.

Bende Nokia Lumia 1520 kullanıcısıyım ancak senin hiç bir problem ile karşılaşmadım yorumunu bana göre doğru bulmuyorum ki en basitinden örnek verecek olursak,bir çok kullanıcının muzdarip olduğu konunun başında DNS ayarının olmaması gelir.

Bu bir problem, sorun, hata değil. DNS ayaları evet değiştirilemiyor fakat bunun işlevini görecek VPN'i biraz araştırma yeteneği olanlar keşfedebilir. Doğrudan başka bir sitenin linkini atmak istemiyorum.

Lumia 520-525 fiyatından dolayı alınacak telefon. Gidipte 1500-2000TL arası gibi bir para ödedikten sonra WP asla alınmaz. Onun haricinde bir WP kullanıcısı olarak WP önermiyorum. L625 kullanıcısıyım ve birçok sorunum var. Youtube'da video izleyince ekran yanıp yanıp sönüyor ve kapanıyor. Arada "decode error" diye bir hata veriyor ve hiç bir şekilde video izlenmiyor. Onun dışında kutucuklarda ki simgeler bazen gidiyor ve uzun süre sonra geliyor. En başlıca sorunlardan birisi de zaten mağaza. Diğer platformlara göre uygulama sayısı az ve bu kullanıcıda çok büyük problem yaratıyor. Olan uygulamalarda diğer platformdakilere göre çok geride. Örneğin : İnstagram , Facebook. Android veya iOS'un İnstagram uygulaması ile WP'nin İnstagram uygulaması arasında çok fark var. WP'de ki çok kullanışsız.

O kadar vakittir kullanıyorum youtube üzerinden videoda izledim, VPN'de kullandım her neyse. Modeli geçtim WP deyip genellemeniz ve bahsettiğiniz bir problemin benim yaşamamam sizin telefonu kullanmayı bilmediğinizden kaynaklanıyor olabilir mi? Ben 1520 almadan önce düşündüm. Malum adını vermeyeceğim işletim sistemi diye önümüze konulan bir işletim sistemi var, gereksiz kasmalar, donmalar, ram kullanamama beceriksizliği, bellekte kullanılmayan veri birikimi ve cihazı uzun süre kullanımdan sonra ağırlaşmalar. Elbette bu cihazı tercih etmedim. Bir diğer alternatif işletim sistemi var. Büyük telefon istediğimden dolayı 6+ dedikleri bir modeli çıkarmış bu marka. Cihazı aldım. Ürün bir kaç gün sonra cepte yamuldu. Bilen bilir o muhabbeti. Ürünü geri yolladım. Farklı bir cihazla değiştirdim buda gene büyük bir model olan L1520 oldu şuana kadar sorun yaşamadım akıcılık stabilite diğer cihazlara nazaran kat ve kat daha iyi.

Uygulama sayısı evet az , sadece şunu söylüyorum. Nasıl bir mantıktır ki o mantık daha sonra yerine oturan bir işletim sistemi için fazla uygulama sayısı bekleyip önceki işletim sistemlerindeki uygulama sayısıyla kıyaslayabilir. Gerçekten farklı bir felsefeniz var sizi tanımak isterim.

3 senedir Windows Phone kullanıyorum Nokia Lumia 920 ile başladım şu an en üst seviye olan 930 kullanıyorum çok memnun kaldığım için en üstünü de aldım. =)

Şöyle diyeyim mağaza konusunda herkesin dediği gibi biraz sıkıntı yaşarsın ama YouTube gibi bir site için yaşamazsın yada internette gezinmek sıkıntı olmaz onlar kafanı kurcalamasın. Ve 3 senelik bir sistem midir ? fazlası olur eksiği olmaz ;) Hatta piyasada 3 sene kullanabileceğim stabil bir şekil de hemde bulabileceğin tek cihazlardır Lumia Windows Phone cihazları.
3 sene boyunca gönül rahatlığı ile kullanırsın hem o zamana kadar mağaza da çok daha iyi bir durumda olacağından geleceğe yönelik düşünüldüğün de çok karlı çıkmış olursun diye düşünüyorum. Saygılar.

Merhaba arkadaşlar, yaza doğru telefonumu yenileyeceğim ve önce WP sonra Android düşündüm. Şimdi tekrar WP araştırmalarına girdim. Arkadaşlar öncelikle çok oyun delisi bir insan değilim yani telefonda MC5 falan oynamam en fazla yarış oyunları vs.

Sorularıma gelirsek birincisi markette çok sıkıntı çekiyor musunuz? Youtube uygulamaları vs. yok diyorlar bu size eksiklik yaşatıyor mu? Genellikle video izleyen ve internette gezen birisiyimdir.

İkinci sorum ise android kullanıp da (en az 3 ay süreyle) WP ye geçenlere, veya tam tersi. Hangisinin stabilitesi daha iyi? Yani uzun vadeli kullanımda beni en az 3 sene götürür mü WP?
kardeşim android 2 yıl ve bi kaç ayrı telefonda kullandım samsung s4 lg g pro lite vs wp androidden daha stabil bi sistem suan lumia 735 kullanıcısıyım gayette menunum androidden katkat hızlı ve iyi kaliteli bi sistem youtube vs gibi uygulamalara gelince hiç sorun cıkarmıyor ınternet explorer 11 gayette işi götürüyor başka sorun olursa yazabilirsin

Eğer telefonun bölge, dil ve klavye ayarlarını English (US)'e alırsanız Cortana gibi bir nimeti var Windows Phone'un ki ileride telefon değiştirmeye karar verirsem yeniden WP seçme sebebim olabilir kendisi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı