Wraith Ace Serenity vs Wraith Ace Storm

Ben spirit of aim hybrid almıştım scyrox sağ olsun leş skatezleri yüzünden tam performans alamadım. Obsidian skatezlerin gelmesini bekliyorum.

Spirit of aim Pro ve Wraith ace arasında çok kararsız kaldım aslında, ama sade tasarım olduğu için Wraith Ace'i seçtim. Başka bir sebebi yok.😂 Mouse olarak ATK blazing sky F1 Pro Max'i üzerindeki skatezler ile kullanıyorum.

Herkese merhaba,

Yeni mouse pad almak istiyorum ama iki model arasında kaldım. Wraith ace serenity ile Wraith ace storm arasında kaldım. Serenity şu an stokta yok ama tekrar stoklara girmesini beklemek mi mantıklı olur, yoksa Wraith ace storm alsam mı?

Aranızda deneyenler varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim!

Teşekkürler şimdiden!

Size göre değişir hangi tabanı istiyorsanız onu seçmelisiniz ikisi de alınır.

CS de 800 DPI 0.8 sens ile oynuyorum.

Spirit of aim hibriti daha çok beğeniyorum Pro ile aralarında boyut farkı var zaten ace serisi biraz daha Speed tarafına yakın oyun tarzınıza göre seçin.

70 Speed 30 kontrolmüş.

Evet sunset full kontrolmüş.

Ben daha önce hep kontrol mouse pad tercih ettim. İlk kez hybrid ya da Speed türünde bir mouse pad tercih edeceğim. Bakalım, R6 oyununda 5 sens, 45 ads ve 800 DPI kullanıyorum. Hayırlısı bakalım.

Hocam Speed çok hızlı kaçabilir size hibrit öneririm.

Son düzenleme:
Spirit of aim hibriti daha çok beğeniyorum Pro ile aralarında boyut farkı var zaten ace serisi biraz daha Speed tarafına yakın oyun tarzınıza göre seçin.

Hocam Speed çok hızlı kaçabilir size hibrit öneririm.

Storm modelini aldım, dün geldi. Çok hızlı gelmedi hissiyatı. Dokusu yumuşak Glorious race large modelinden daha kontrollü bir his verdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı