CS için Wraith Blade X vs Soa vs Ace Storm

Kendim kaç defa kullandım hem mouse hem klavye hem de pad olarak. Bazıları hariç çoğu mükemmel. Bilindik marka ürünleri de deneyimleme şansım oldu ve emin ol wraith ürünlerinin yanından bile geçemezler.
Bilindik marka kullandığınıza çok emin değilim dostum ya. Ekipmanlarınızın çoğu alt sınıf markalardan oluşuyordur. Kaliteli marka deneyimlemediğiniz için, kullandığınız "yan sanayi" ürünlerini kaliteli zannediyorsunuz ahahhahahah.

Bilindik marka kullandığınıza çok emin değilim dostum ya. Ekipmanlarınızın çoğu alt sınıf markalardan oluşuyordur. Kaliteli marka deneyimlemediğiniz için, kullandığınız "yan sanayi" ürünlerini kaliteli zannediyorsunuz ahahhahahah.
GPX2 ve GPX, g305 ve g102, G413 ve G Pro X TKL. Bunlar sadece logitech tarafı (deneyimlediğim). Alt sanayi dediğin ürünler bin basıyorum dostum. Birde üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim😄

GPX2 ve GPX, g305 ve g102, G413 ve G Pro X TKL. Bunlar sadece logitech tarafı. Alt sanayi dediğin ürünler bin basıyorum dostum. Birde üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim😄

Razer tarafı bende daha güçlü kanka oradan örnek vereyim ben de.

Razer DeathAdder V3 Pro ( 2 Tane )
Razer DeathAdder V2 Pro.
Razer DeathAdder Essential.
Razer Viper V2 Pro.
Razer Hammerhead Pro V2.
Razer BlackShark V2 X
Razer Ornata Chroma V2.
Razer Blackwidow Chroma V2.

Mousepadleri hatırlamadığımdan yalan,yanlış söylemiş olmak istemem ama 2 tane de Goliathus net vardır.

Kullandım denilince kullanılmış olmuyor, inandırıcı gelmiyorsun bana dostum. Benimle muhatap olmak zorunda değilsin.
İnandırmaya mecbur muyum? Öyle hissediyorsan kusura bakma. Bu arada anca "yan sanayi" ürünleri kötülüyorsun sen ne kullandın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı