Wraith Ace Sunset vs SOA Hybrid

• Konuyu başlatan Dutqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 185

Dutqi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060
İyi sosyaller. Normalde soa bakıyordum ama hybrid modelinin hissiyat olarak kötü olduğunu duydum. Ace series serenity baktım alternatif olarak onun da renkleri hoşuma gitmedi. Sunset çok mu yavaş kalır? Ya da aynı bütçede alınabilecek başka mouse pad önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ace serisinde storm en çok önerilen genelde. Soanın hybrid modeline kötü diyen görmedim, ama yavaş diyenler var. Speed de alabilirsin. Çok hızlı olduğunu düşünmüyorum zaten.

İyi sosyaller. Normalde soa bakıyordum ama hybrid modelinin hissiyat olarak kötü olduğunu duydum. Ace series serenity baktım alternatif olarak onun da renkleri hoşuma gitmedi. Sunset çok mu yavaş kalır? Ya da aynı bütçede alınabilecek başka mouse pad önerileriniz var mı?
3 Yıldır kullanıyorum, seni de memnun edeceğine eminim. Profesyonel arenada en çok kullanılan Mousepaddir zaten.

3 yıldır kullanıyorum, seni de memnun edeceğine eminim. Profesyonel arenada en çok kullanılan mousepaddir zaten.

Çok eskidi bunlar artık, bu fiyatları hak edeceğini düşünmüyorum. Ekstra olarak profesyonel arenada ne kullanıldığının hiçbir önemi yok. Bize bir bilgi de sağlamıyor.

SoA hybrid hissiyat olarak kötü değil sadece pad hybrid değil. Daha çok kontrol yüzeyli. Pad beklentiniz ne ? Akıp gitsin mi ?

Çok eskidi bunlar artık, bu fiyatları hak edeceğini düşünmüyorum. Ekstra olarak profesyonel arenada ne kullanıldığının hiçbir önemi yok. Bize bir bilgi de sağlamıyor.
Sana bir bilgi sağlamayabilir dostum. Benim için profesyonel oyuncuların tercihleri her zaman önemlidir. Konunun uzmanları ve günde 6 saat gibi bir antrenman serüvenleri var, yani çok vakit geçiriyorlar. Bir ürünün eski olması onun kalitesiz olduğu anlamına gelmez, demek ki bütçesine göre daha iyileri üretilemiyor. 🫢

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bir bilgi sağlamayabilir dostum. Benim için profesyonel oyuncuların tercihleri her zaman önemlidir. Konunun uzmanları ve günde 6 saat gibi bir antrenman serüvenleri var, yani çok vakit geçiriyorlar. Bir ürünün eski olması onun kalitesiz olduğu anlamına gelmez, demek ki bütçesine göre daha iyileri üretilemiyor. 🫢

Profesyonel oyuncuların tercihi senin için önemliyse kimse seni ciddiye almaz haberin olsun. Yıl 2026 olacak ve hala bu düşüncede insanlar da varmış. Ben de ciddiye almayacağım doğal olarak.😄

SoA hybrid hissiyat olarak kötü değil sadece pad hybrid değil. Daha çok kontrol yüzeyli. Pad beklentiniz ne ? Akıp gitsin mi ?
Daha çok calm aim oynuyorum ve tabii ki mouseun takılmasınıda istemem tek çekingem speedin çok kontrolsüz olabileceği düşüncesi o yüzden control ve hybridlere yöneldim daha önce ciddi bir mousepad alışverişi yapmadım çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı