Wraith Blade Y alınır mı?

Yaman AKDENİZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu anda kullandığım mouse pad QCK+ large. Ve 3 yıldır kullandığımdan mütevellit aşınmalar, her noktada aynı hissiyatı vermemeler başladı. Değiştirmek istiyorum ve QCK'de yaşadığım bir problem var mikro hareketleri yapamıyorum flick atabiliyorum fakat önümdeki adamı vuramıyorum ve bunu Control olmasına bağlıyorum. Bu yüzden Wraith Blade Y almayı düşünüyorum. Sizce sorun yaşar mıyım? Dediğim problem çözülür mü?(duyduğuma göre %95 civarında Speed bir yapıya sahipmiş) ağırlıklı olarak Rainbow Six: Siege vs CS2 oynuyorum.

kanka aynı durum bende de var qck+ dan baydım cok pürüzlü ve yavaş geliyor bana ben de blade y almayı düşünüyorum, sen aldın mı? ne yaptın?

Kanka aynı durum bende de var QCK+dan baydım cok pürüzlü ve yavaş geliyor bana ben de Blade y almayı düşünüyorum, sen aldın mı? Ne yaptın?

Kanka aldım ertesi gün elime ulaştı. Ama ne bileyim çok ısınamadım gibi belki de alışmam gerekiyordur evet gerçekten pürüzsüz ama parmakların mouse Pad'e temas ediyorsa tuttuğun şekilde almanı önermiyorum terleyince parmakların mouse Pad'e yapışıp aimini engelliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı