Wraith Blade Y alınır mı?

Kullanıyorum güncel olarak, bayağı memnunum ben. Ama herkese hitap edecek bir pad değil, denemen lazım. Hızına alışman lazım. Ve yanzi ile aşırı hızlı olur, ben V2 yani hibrit bir skates ile bile alışmaya çalışıyorum.

Hocam tryhard Valorant oynuyorum 800 DPI 0.224 sens oynuyorum ve spirit of aim hybrid yavaş geliyor hem değişiklik olsun hem de hızlı bir şey istiyorum kontrol edilemeyecek kadar hızlı mı olur?

Hocam tryhard Valorant oynuyorum 800 DPI 0.224 sens oynuyorum ve spirit of aim hybrid yavaş geliyor hem değişiklik olsun hem de hızlı bir şey istiyorum kontrol edilemeyecek kadar hızlı mı olur?

Kontrol etmesi zor olacak kadar hızlı diyebilirim. Kontrol edersin, ama tam olarak edemezsin alışmadan. Alışınca da sorun olacağını sanmam, eğlenceli bir pad. Aldığımdan beri neon oynuyorum.

@RyNx358 ben alıp iade ettim. İade sebebi kontrolünden değil de yüzeyi bana sert ve rahatsız edici geldi. Kişiden kişiye değişir ama benim kötü skateslerle bile güzel kayıyordu. İade edip X sipariş verdim, yarın gelecek istersen ikisini de yorumlarım.

Bekliyorum yorumunuzu elimde sleeve de bulunduğu için Y düşünüyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı