Wraith Blade Y alınır mı?

Skates'lerin normalde 6 ayda bir değişilmesi öneriliyor, ice v2'nin tahminimce 2-3 ayda yavaş yavaş aşınacak duruma gelir hardpad olduğu için. Stok dot skateslerde kalite marka Skates'lere göre o kadar da iyi olmadığı için Hardpad'lerde daha çabuk yıpranıyor ice V2 kalite bakımından iyi yani amacını yerine getiriyor. Adından aldığı gibi "ıce" çok iyi kayar ancak sonucunda da Obsidian gibi dayanıklılık ve kontrol ön planda olan Skates'lere göre çabuk yıpranır.

40 adet olduğuna göre bir pakette ve 8 tanesini takacağınızı düşünürsek idare edip her takışta 4 ay kullansanız 20 ay gidiyor yani 1.5 yıldan biraz fazla.

R1 SE'nin stok stakesi pek iyi değil diye biliyorum ama tam bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.

Ben iyi diye biliyorum, memnunum da. Hatta r1'in skateslerinden daha iyiymiş. 1 yıl bile götürse kafi, ice V2 dot alınır o zaman. Benim aslında asıl sorduğum şuydu, illa Obsidian mi olması gerekiyor. Yoksa dot olması da iyi kötü yeterli olur mu?

Ben iyi diye biliyorum, memnunum da. Hatta r1'in skateslerinden daha iyiymiş. 1 yıl bile götürse kafi, ice V2 dot alınır o zaman. Benim aslında asıl sorduğum şuydu, illa Obsidian mi olması gerekiyor. Yoksa dot olması da iyi kötü yeterli olur mu?

Dot olmayanlar çok hızlı aşınıyor Hardpad ile çünkü yüzey alanı fazla. En kötü dot alınması şart.

Dot olmayanlar çok hızlı aşınıyor hardpad ile çünkü yüzey alanı fazla. En kötü dot alınması şart.

Tamam hocam sağ olun, ice V2 dot alır geçerim o zaman. En fazla 6 tane takacağım tek seferde zaten, 1 yıl idare etse iyidir. Anlaşılan illa Obsidian gerekmiyor.

Tamam hocam sağ olun, ice V2 dot alır geçerim o zaman. En fazla 6 tane takacağım tek seferde zaten, 1 yıl idare etse iyidir. Anlaşılan illa Obsidian gerekmiyor.

Hocam peki sizce siparişi dot skatesler ile birlikte mi vereyim. Yoksa bir deneyeyim mi önceden padi, ne dersin.

Hocam peki sizce siparişi dot skatesler ile birlikte mi vereyim. Yoksa bir deneyeyim mi önceden padi, ne dersin.

Ben şu şekilde taktım Dot’ları 8 tane çıkmıştı kutudan zaten:
IMG_4553.jpeg

Son düzenleme:
Hocam bende Scyrox V8 + ESP tiger yanzii skatez var zevkine Blade y düşünüyorum bende alınır mı?

Kullanıyorum güncel olarak, bayağı memnunum ben. Ama herkese hitap edecek bir pad değil, denemen lazım. Hızına alışman lazım. Ve yanzi ile aşırı hızlı olur, ben V2 yani hibrit bir skates ile bile alışmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı