Wraith Blade Y alınır mı?

Makaleler
2
Şu anda glorius XL kullanıyorum, memnunum bir sorunum da yok. Fakat değişiklik olsun diye hazır indirim varken mouse pad alayım dedim. Kumaş olmadığı için Blade y düşünüyorum, farklılık olmuş olur. Fakat Obsidian skates de almam gerekiyor, ve şu anda stoğu yok. VXE R1 SE+ stok skatesleri ne kadar götürür bilen var mı, veya mouse pad hakkında bir yorumu olan. @328914.

Son düzenleme:

İnsanlar Blade X önermişti ancak bilemiyorum. 🤔🤔

Değerli yorumun için teşekkürler, zevkine alacağım için Y alacağım. Spin atar eğlenirim, ve kumaş dışında bir şeyi deneyim etmiş olurum. Stok gelince de Obsidian alırım.

Şu anda glorius XL kullanıyorum, memnunum bir sorunum da yok. Fakat değişiklik olsun diye hazır indirim varken mouse pad alayım dedim. Kumaş olmadığı için Blade y düşünüyorum, farklılık olmuş olur. Fakat Obsidian skates de almam gerekiyor, ve şu anda stoğu yok. VXE R1 SE+ stok skatesleri ne kadar götürür bilen var mı, veya mouse pad hakkında bir yorumu olan. @328914.
Blade Y kullanıcısı olarak şu an da mouse'umu o mousepad ile oynattım şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum.
Kayganlığı fazla, düz mouse skatesi kullanıyorsanız 2 haftada deli gibi yıpratır dot şart. Hatta düz PTFE skateslerde de aşınma yapıyor bir ara deli gibi sürtme hissiyatı veriyordu kendi kendine düzeldi ama Fantech Helios II Pro S'in dot skateslerini bayağı yıprattı obsidian skates ile kullanmak en iyi sonucu verir.
CS2 bolca oynuyorum alıştıktan sonra spray atması düşük hassasiyetle pek sorun olmuyor ancak SSG ve AWP oyuncusu iseniz zorlanırsınız tam böyle saniyelik atışlarda tutturmak zor ama düzenli olarak AK-47 veya M4 gibi silahlarla spray atıyorsanız veya Warzone, Apex gibi oyunlar oynuyorsanız önerebilirim.

İnsanlar Blade X önermişti ancak bilemiyorum. 🤔🤔
Karşılaştırılabilecek mousepad değiller Blade Y yüzeyi zımpara gibi, amaçları farklı.

Blade y kullanıcısı olarak şu an da faremi o mouse pad ile oynattım şu anda bir sıkıntı yaşamıyorum.
Kayganlığı fazla, düz mouse skatesi kullanıyorsanız 2 haftada deli gibi yıpratır dot şart. Hatta düz PTFE skateslerde de aşınma yapıyor bir ara deli gibi sürtme hissiyatı veriyordu kendi kendine düzeldi ama Fantech Helios II Pro S'in dot skateslerini bayağı yıprattı Obsidian skates ile kullanmak en iyi sonucu verir.
CS2 bolca oynuyorum alıştıktan sonra spray atması düşük hassasiyetle pek sorun olmuyor ancak SSG ve AWP oyuncusu iseniz zorlanırsınız tam böyle saniyelik atışlarda tutturmak zor ama düzenli olarak AK-47 veya M4 gibi silahlarla spray atıyorsanız veya Warzone, Apex gibi oyunlar oynuyorsanız önerebilirim.

Karşılaştırılabilecek mouse pad değiller Blade y bir hardpad, yüzeyi zımpara gibi.

Hocam AWP gibi Sniper silahlarından nefret ederim ve oynamam, stok gelirse Obsidian stok gelmezse ice V2 dot alacağım. İce V2 dot ile sence sorun olur mu?

Obsidian skates daha kontrollü bir kayma sunar. Ice V2 dot ise daha kaygan ve pürüssüzdür ancak Obsidian'dan çabuk yıpranır.

Tahminin var mı kaç ayda yıpranır, çünkü ice V2 de 40 adet var. Bayağı götürür yani, idarelik de SE+ stok skatesi kullanacağım dediğim gibi. Sırf skates yüzünden büyük indirimli güzel mouse padi kaçırmak istemedim, saçma da bence. Skates bir şekilde halledilir.

Tahminin var mı kaç ayda yıpranır, çünkü ice V2 de 40 adet var. Bayağı götürür yani, idarelik de SE+ stok skatesi kullanacağım dediğim gibi. Sırf skates yüzünden büyük indirimli güzel mouse padi kaçırmak istemedim, saçma da bence. Skates bir şekilde halledilir.

Sen ne düşünüyorsun hocam, sence de saçma olmaz mı kaçırmak almamak. @328914

Skates'lerin normalde 6 ayda bir değişilmesi öneriliyor, ice V2'nin tahminimce 2-3 ayda yavaş yavaş aşınacak duruma gelir Hardpad olduğu için. Stok dot skateslerde kalite marka skates'lere göre o kadar da iyi olmadığı için Hardpad'lerde daha çabuk yıpranıyor ice V2 kalite bakımından iyi yani amacını yerine getiriyor. Adından aldığı gibi ''Ice'' çok iyi kayar ancak sonucunda da Obsidian gibi dayanıklılık ve kontrol ön planda olan skates'lere göre çabuk yıpranır.

40 adet olduğuna göre bir pakette ve 8 tanesini takacağınızı düşünürsek idare edip her takışta 4 ay kullansanız 20 ay gidiyor yani 1.5 yıldan biraz fazla.

Tahminin var mı kaç ayda yıpranır, çünkü ice V2 de 40 adet var. Bayağı götürür yani, idarelik de SE+ stok skatesi kullanacağım dediğim gibi.
R1 SE'nin stok stakesi pek iyi değil diye biliyorum ama tam bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı