quartexh Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Selamlar 3 ay önce Wraith Blade y aldım ama mouse pad bildiğiniz eridi yani. Kullanmadığım tarafta itiyorum fareyi gidiyor ama kullandığım tarafta ittiriyorum frene basar gibi direkt duruyor. Bu normal mi hard padlerde? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Selamlar 3 ay önce Wraith Blade y aldım ama mouse pad bildiğiniz eridi yani. Kullanmadığım tarafta itiyorum fareyi gidiyor ama kullandığım tarafta ittiriyorum frene basar gibi direkt duruyor. Bu normal mi hard padlerde?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.208 Makaleler 3 Çözümler 21 10 Nisan 2025 #11 quartexh dedi: İncelemeye göndereceğim bakalım ne olacak yoksa başvururum. @811652 @Mantar09 iade veya değişim yapmayı kabul ettiler değişim istedim yine erirse döngü devam eder. Genişletmek için tıkla... İyi bari sevindim hocam sizin adınıza. Artı 0 Eksi
quartexh dedi: İncelemeye göndereceğim bakalım ne olacak yoksa başvururum. @811652 @Mantar09 iade veya değişim yapmayı kabul ettiler değişim istedim yine erirse döngü devam eder. Genişletmek için tıkla... İyi bari sevindim hocam sizin adınıza.
8 811652 Picopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 143 10 Nisan 2025 #12 quartexh dedi: İncelemeye göndereceğim bakalım ne olacak yoksa başvururum. @811652 @Mantar09 iade veya değişim yapmayı kabul ettiler değişim istedim yine erirse döngü devam eder. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Muhtemelen üretim hatası gibi bir şeydir çünkü genel olarak bu sorun yaşansa değişim yapmazlar, iade verirlerdi diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
quartexh dedi: İncelemeye göndereceğim bakalım ne olacak yoksa başvururum. @811652 @Mantar09 iade veya değişim yapmayı kabul ettiler değişim istedim yine erirse döngü devam eder. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Muhtemelen üretim hatası gibi bir şeydir çünkü genel olarak bu sorun yaşansa değişim yapmazlar, iade verirlerdi diye düşünüyorum.