Wraith Cosmic Glass V2 mouse pad [Evil Edition] alınır mı?

Spirit of aim mouse pad Valorant için önerir misiniz?

Yaani Beast X mini ile yağ gibi kayıyor. Güzel bir mousepaddir. Ha tabii ki o fiyata daha iyisi vardır yoktur bilemem. Şunu belirtmek isterim ki alacaksan mavi olanını al beyaz terden dolayı zamanla sararıyor.

Selam, dün tekrar stoklara eklenmişken sipariş vereyim dedim. Siz deneyimleme şansı bulduysanız yorumlarınız nelerdir?

Merhaba, açıkçası tam beklentimi karşılayamadı. Hybrid olmasından kaynaklı pürüzlü bir yapıya sahip. E evet bunu bile bile aldım ama yine de farklı bir hissiyatı vardır diye umdum. Yine de tabii ki hızlı bir mouse pad, kaymasına kayıyor. Ayrıca blurlu bir cama sahip bu da hybrid olmasından kaynaklı diye biliyorum.

Son düzenleme:
Yaani Beast X mini ile yağ gibi kayıyor. Güzel bir mousepaddir. Ha tabii ki o fiyata daha iyisi vardır yoktur bilemem. Şunu belirtmek isterim ki alacaksan mavi olanını al beyaz terden dolayı zamanla sararıyor.

Merhaba, açıkçası tam beklentimi karşılayamadı. Hybrid olmasından kaynaklı pürüzlü bir yapıya sahip. E evet bunu bile bile aldım ama yine de farklı bir hissiyatı vardır diye umdum. Yine de tabii ki hızlı bir mouse pad, kaymasına kayıyor. Ayrıca blurlu bir cama sahip bu da hybrid olmasından kaynaklı diye biliyorum.
Konu dışı olmasına rağmen bir konu sahibi olarak cevap vermenize sevindim. Kural ihlali yaptığımın farkındayım.
Kuzenim için alacağız. O da mavisini istiyor. Hibrit modelini alacağız. Siz speed olanı mı hibrit olanı mı tercih ettiniz yüzey olarak? Yağ gibi kayıyor dediğiniz için merak ettim.

Konu dışı olmasına rağmen bir konu sahibi olarak cevap vermenize sevindim. Kural ihlali yaptığımın farkındayım.
Kuzenim için alacağız. O da mavisini istiyor. Hibrit modelini alacağız. Siz Speed olanı mı hibrit olanı mı tercih ettiniz yüzey olarak? Yağ gibi kayıyor dediğiniz için merak ettim.

Hybrid kullanmaktayım. Valorant için hybrid almanız daha mantıklı bir karar olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı