Wraith Cosmic Glass V2 vs Wraith Ace Series

abstract1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mouse pad almayı düşünüyorum ancak bu iki model arasında kaldım. Acaba hangisini almalıyım? Ace serisini almayı düşünüyorum ancak eskidiğinde yenileyeceğim için cam mousepadden daha fazla para ödemiş olacağım öneriniz nedir? Sleeve olmadan kullansam cam mouse pad rahatsız eder mi?

Merhaba, mouse pad almayı düşünüyorum ancak bu iki model arasında kaldım. Acaba hangisini almalıyım? Ace serisini almayı düşünüyorum ancak eskidiğinde yenileyeceğim için cam mousepadden daha fazla para ödemiş olacağım öneriniz nedir? Sleeve olmadan kullansam cam mouse pad rahatsız eder mi?

Bilindik bir markadan al ace serisi fiyatına kötü bir mouse pad ucuz bir şey istiyorsan MPC480 önerim

Wraith ace serisinden özellikle storm modelinden memnun olan birçok kişi var. MPC480'ide sıfır bulamaz
anladım cam mı kumaş mı eğer cosmic glass alırsam sleeve hediye geliyor 3500 lira ödeyeceğim ancak kumaş alırsam yenilemem durumunda 4200 lira gibi bi paraya tekabil edecek ne önerirsiniz değer mi cama?

Kullanmaya alışkın olmana bağlı. Eğer yavaş mouse Pad'ler tercih ediyorsan hiç cosmic glass ile uğraşma. Onun dışında temiz bakarsan zaten minimum 1 sene kullanırsın zaten.

En son kalite kısmına gelecek olursak Ace serisi güzeldir kalitesiz değiller kesinlikle.

Kullanmaya alışkın olmana bağlı. Eğer yavaş mouse Pad'ler tercih ediyorsan hiç cosmic glass ile uğraşma. Onun dışında temiz bakarsan zaten minimum 1 sene kullanırsın zaten.

En son kalite kısmına gelecek olursak Ace serisi güzeldir kalitesiz değiller kesinlikle.
hiçbir fikrim yok açıkçası öyle çok bir mousepad deneyimim olmadı kararsızım

Spirit of aim Speed kullanıyorum alın aldırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı