Wraith E-Sports güvenilir mi?

tosbacık

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ATK X1 Pro adli mouse alacağim, site güvenilir mi ve iade sıkıntısı varmis galiba, o ne?

ATK X1 Pro adli mouse alacağim, site güvenilir mi ve iade sıkıntısı varmis galiba, o ne?

Site güvenilir ama kutu açıldıktan sonra herhangi bir sorun olsa dahi kabul etmiyorlar diye biliyorum benim farem Darmoshark M3S kendim vurup zarar vermiştim garantiye yolladıgımda 1 kereliğe mahsus tamir edip yollamıstılar.

Ürün arzalı gelirse iade alıyorlar. Ama keyfi alıp iade yapayım yapamıyorsun.

Galiba bu ATK X1-F1 serisindeki gıcırdama mevzusunu defo olarak saymıyorlardı. Bu yüzden bunlar iadeye girmiyor.
Gıcırdama durumu okadar önemli bir durum değil. Bende lamzu thorn var oda gıcırdıyo. Hatta 2 tane var ikiside biraz gıcırdıyor. Sonuçta mouse bunlar grip strenght kasmayacaksın. Normal kullanımda kimse farketmez bile onu.

Ama mesela aldın scroll wheel arzalı iade kabul ederler. Kesin defo durumlarında. Ben adamlardan klavye alıp W75 niye 0.1mm'de kullanamıyorum kendi kendine basıyor bu diye garantiye gönderen adam biliyorum.

Peki garantisi nasıl bir de mouse iyi mi bütçeyi zorlamama gerek var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…