Wraith E-Sports güvenilir mi?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, yalan hasar raporu oluşturup geri yolluyorlar. Kimse buradan asla alışveriş yapmamalı. Garantisinden memnun olan ben de dahil tek bir insan bile yok. Bozuk ürünler satıyorlar sadece.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, yalan hasar raporu oluşturup geri yolluyorlar. Kimse buradan asla alışveriş yapmamalı. Garantisinden memnun olan ben de dahil tek bir insan bile yok. Bozuk ürünler satıyorlar sadece.
2 tane ürün için teknik destek aldım adamlardan. Birinde mouse scroll'u için diğerinde ise klavye switch arzası için. Direk hallettiler. 10 günde elimdeydi ürün. Bozuk ürünler için geri iade alıyorlar. Adam ürünü alıyor mesela 8000hz mouse bunu işlemcisi yetmedi diye kullanamıyor sonra bozuk diyor. Ben W75 alıp manyetik switch mesafesini 0.1mm'de ayarlayıp kullanamıyorum diye bozuk bu yapıp ağlayan ile uğraştım forumda kaç gün.

Hocam savunmak gibi değil yanlış anlamayın ben rahat 4-5 kere alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca dragonfly f1 pro max mousemi garantiye yolladım sorunsuz ilgilendiler.

2 tane ürün için teknik destek aldım adamlardan. Birinde mouse Scroll'u için diğerinde ise klavye switch arzası için. Direk hallettiler. 10 günde elimdeydi ürün. Bozuk ürünler için iade alıyorlar. Adam ürünü alıyor mesela 8000Hz mouse bunu işlemcisi yetmedi diye kullanamıyor sonra bozuk diyor. Ben W75 alıp manyetik switch mesafesini 0.1Mm'de ayarlayıp kullanamıyorum diye bozuk bu yapıp ağlayan ile uğraştım forumda kaç gün.

Bütün siteyi Wraith savunmak için kullanan birinin sözüne değil kendi yaşadığım tecrübeye ve Şikayetvar sitesindeki tonla garanti şikayetine inanacağım. Neredeyse yeni sayılacak klavyemin iki tane birbirinden uzakta switchi arızalı ve sıvı teması diye rapor oluşturuyorlar. Site ürün alırken sıkıntı yaratmıyor zaten 4 tane ürün aldım Total'de bende. Sorun garantisinin yalancı olması. Üstelik iki kere teknik destek aldım falan diyorsunuz ben şu ana kadar onlarca oyuncu ekipmanı alıp değiştirdim sevdiğim için. Bunun dışında hiçbir sitede teknik destek almaya ihtiyaç duymadım. Sattığı ürünlerin büyük kısmı zaten arızalı çıkıyor sitenin. Siz ne anlatıyosunuz bilmiyorum ama başka yerde savunun bu berbat siteyi.

Bütün siteyi Wraith savunmak için kullanan birinin sözüne değil kendi yaşadığım tecrübeye ve Şikayetvar sitesindeki tonla garanti şikayetine inanacağım. Neredeyse yeni sayılacak klavyemin iki tane birbirinden uzakta switchi arızalı ve sıvı teması diye rapor oluşturuyorlar. Site ürün alırken sıkıntı yaratmıyor zaten 4 tane ürün aldım Total'de bende. Sorun garantisinin yalancı olması. Üstelik iki kere teknik destek aldım falan diyorsunuz ben şu ana kadar onlarca oyuncu ekipmanı alıp değiştirdim sevdiğim için. Bunun dışında hiçbir sitede teknik destek almaya ihtiyaç duymadım. Sattığı ürünlerin büyük kısmı zaten arızalı çıkıyor sitenin. Siz ne anlatıyosunuz bilmiyorum ama başka yerde savunun bu berbat siteyi.
Dostum ürün dediğin arzalı çıkabilir sonradan arza oluşabilir. Ben corsair klavyem içinde teknik destek aldım daha önce hyperX klavyem içinde. Mouse'u saymıyorum bile çünkü üstüne basmıştım kedim masaya çıkıp yere düşürmüş farketmemiştim o noktadan 1 hafta sonra scroll oynamaya başlamıştı zaten. Xbox 9. nesil gamepad aldım menü butonu patladı AOC monitörümün ekranını bana geri çizikli yolladılar biz yapmadık dediler daha neler neler. Bu saydıklarım da hali hazırda zaten pahalı ürünler.

Büyük bir kısmı arızalı çıkıyor derken? 4-5 tane mouse aldım en az en son da ATK X1 Pro Max aldım hala daha sorunsuz kullanıyorum. Öncesinde de moondrop jiu iem kulaklık aldım mikrofonunda sorun vardı garantiye yolladım sorunsuz değişim yaptılar. Sanki içerik üreticisiyiz de karşılığında para alıp savunuyoruz.

Dostum ürün dediğin arzalı çıkabilir sonradan arza oluşabilir. Ben corsair klavyem içinde teknik destek aldım daha önce hyperX klavyem içinde. Mouse'u saymıyorum bile çünkü üstüne basmıştım kedim masaya çıkıp yere düşürmüş farketmemiştim o noktadan 1 hafta sonra scroll oynamaya başlamıştı zaten. Xbox 9. nesil gamepad aldım menü butonu patladı AOC monitörümün ekranını bana geri çizikli yolladılar biz yapmadık dediler daha neler neler. Bu saydıklarım da hali hazırda zaten pahalı ürünler.
Katılıyorum aynı şeyi bende monitörü alırken ince hesapta yaşamıştım

1725974920987.png

Son 1 yıl içerisinde sitedeki harcamalarım. Emin ol adamlar dolandırıcı iş yapsa zaten bizde öneride bulunmayız. Ne diyoruz mesela Connect Game için ürün sağlam gelir ama müşteri destekleri kötü. O şekil olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı