Klavye switchlerim bozuldu 1 keresinde direk switch yolladılar. Birde lamzu thorn almıştım bir süre sonra sallarken şıkırtı duyduğum için garantiye yolladım. Scroll mekanizması yerinden oynamış. Tamir edip göndermişlerdi geri.Peki garantisi nasıl bir de mouse iyi mi bütçeyi zorlamama gerek var mi?
Bende de ATK X1 modeli var kesinlikle öneririm. Gerek batarya, gerek sensör, gerek switch konusunda fazlasıyla tatmin ediyor.İzliyorum şu an smarcowu ATK F1 almaya karar verdim el tutuşuma daha uygun diye ve ister 1K ister 2K ister 4K ve 8K kullanabiliyormuşuz ben 2K'da kullanirim.
Pro modeli satıştaymış sadece baktığım kadarıyla. Bende Pro Max var sadece batarya farkı var geriye kalan her şey aynı. Gözünüz kapalı alın hocam. 4K Hz de kullandığınız zaman %10, 8K Hz de kullandığınız zaman %20 işlemci kullanıyor.Hocam böyle iyi yorumlar duyunca çok heyecanlanlandim hayatimda kullandığım bütün ekipmanlardan pahali bir mouse alacağim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.