Wraith E-Sports güvenilir mi?

tosbacık

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ATK X1 Pro adli mouse alacağim, site güvenilir mi ve iade sıkıntısı varmis galiba, o ne?

Peki garantisi nasıl bir de mouse iyi mi bütçeyi zorlamama gerek var mi?
Klavye switchlerim bozuldu 1 keresinde direk switch yolladılar. Birde lamzu thorn almıştım bir süre sonra sallarken şıkırtı duyduğum için garantiye yolladım. Scroll mekanizması yerinden oynamış. Tamir edip göndermişlerdi geri.

İyi peki mouse iyi mi bütçeyi arttirmama gerek var mi? Belki 400-500 TL farkla cok daha iyisi vardir.

Türkiye'ye gelen ilk 1000 siparişte 8K dongle yolluyorlarmış 4K ya da 8K olunca FPS düşüyormuş işlemciye yük bindiriyor diye işlemcim i5 12400F sıkıntı olur mu 1KDA kullanabiliyor muyum?

Sıkıntı olmaz kullanırsın, 4000Hz de pek bir şey olacağını sanmam ancak 8000Hz yorabilir.
1KHz ayarlarsın uygulamadan seçeneği varsa tabii.
Swarcow'un videolarından yazılıma bakabilirsin.

İzliyorum şu an smarcowu ATK F1 almaya karar verdim el tutuşuma daha uygun diye ve ister 1K ister 2K ister 4K ve 8K kullanabiliyormuşuz ben 2K'da kullanirim.

İzliyorum şu an smarcowu ATK F1 almaya karar verdim el tutuşuma daha uygun diye ve ister 1K ister 2K ister 4K ve 8K kullanabiliyormuşuz ben 2K'da kullanirim.
Bende de ATK X1 modeli var kesinlikle öneririm. Gerek batarya, gerek sensör, gerek switch konusunda fazlasıyla tatmin ediyor.

Hocam böyle iyi yorumlar duyunca çok heyecanlanlandim hayatimda kullandığım bütün ekipmanlardan pahali bir mouse alacağim.

Hocam böyle iyi yorumlar duyunca çok heyecanlanlandim hayatimda kullandığım bütün ekipmanlardan pahali bir mouse alacağim.
Pro modeli satıştaymış sadece baktığım kadarıyla. Bende Pro Max var sadece batarya farkı var geriye kalan her şey aynı. Gözünüz kapalı alın hocam. 4K Hz de kullandığınız zaman %10, 8K Hz de kullandığınız zaman %20 işlemci kullanıyor.

Hocam F1 Pro Max stokta var onu alacağım zaten sensör ayni bataryasi F1 Ultimate ve normal F1e göre daha uzun şarji gidiyor ve daha agir ve elime daha iyi olacağını düşündüğüm için F1 Pro maxa yöneldim Hz olarak da ya 4KHz'ya da 2K kullanirim.

Mouse pad almama gerek var mı şu anki küçük biraz bu farede çok hafif diye almam gerekir diye düşündüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…