fatihray
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci : AMD ryzen 5 7600
Anakart : MSI X670e tomahawk wifi
Ekran Kartı : Asus rtx 4060 ti dual 8gb
Ram : Gskill Flare x 5 6000mhz 16gb
Powersupply(PSU) : MSI mag 850gl
Sıvı Soğutma: Thermalrigth phantom spirit 120 evo
Kasa : MSI MPG velox 100p airflow
Monitör : MSI MAG 256f
24 şubat 2026 tarihinde Wraithesports.com üzerinden Dragonfly ATK9 Plus model bir mouse sipariş ettim. Ürün 26 şubat 2026'da elime ulaştı. Kargoyu teslim alırken kutuyu açma anını video ile kayıt altına aldım, kutuda küçük bir yırtık vardı ve bu şekilde teslim edildi. Benim açımdan asıl sorun bu değil; farenin kurulumunu yapıp denedim, ancak 30 dakika bile olmadan elime ciddi şekilde ağrı girdi. Ellerim büyük olduğu için her mouse modeli bana uymuyor ve bu ürünü fiziksel bir mağazada deneyemediğim için, kendi sitelerindeki öneriler doğrultusunda mecburen internetten sipariş verdim.
Fareyi aktif olarak kullanmadım, sadece kısa süre deneyip elime uymadığını fark edince tekrar özenle kutusuna yerleştirdim. 27 şubat 2026 tarihinde, mesai saatleri dışında kaldığı ve hafta sonu araya girdiği için e-posta ile iade talebimi ilettim. 2 Mart'ta bana dönüş yaptıklarında, ürünün elektronik olduğu ve internetten alınmasına rağmen kutusu açıldığı için geri alamayacaklarını söylediler. Ürün sadece deneme amaçlı açılmış olmasına rağmen bu gerekçeyle iade talebimi reddetmeleri bana göre tamamen keyfi ve tüketiciye tanınan yasal hakların göz ardı edilmesidir.
Ürün için toplam 1.848 TL ödedim. Fatura numaram 0A42026000018619, sipariş numaram ise #301715'tir. Ne ergonomi olarak bana uyan bir ürün aldım ne de internetten alışverişte sahip olduğum iade hakkımdan yararlandırılıyorum. Satıcı firmanın para iademi gerçekleştirmesini, yasal iade sürecimi engelleyen bu tutumun düzeltilmesini talep ediyorum. Aksi halde en geç yarına kadar tarafıma olumlu bir dönüş yapılmazsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve yaşadığım mağduriyeti her yerde paylaşacağım böyle çakal firmalara hakkınızı yedirtmeyin arkadaşlar asla güvenilir değiller mağdur olursunuz alışveriş yapmayın buradan.
Fareyi aktif olarak kullanmadım, sadece kısa süre deneyip elime uymadığını fark edince tekrar özenle kutusuna yerleştirdim. 27 şubat 2026 tarihinde, mesai saatleri dışında kaldığı ve hafta sonu araya girdiği için e-posta ile iade talebimi ilettim. 2 Mart'ta bana dönüş yaptıklarında, ürünün elektronik olduğu ve internetten alınmasına rağmen kutusu açıldığı için geri alamayacaklarını söylediler. Ürün sadece deneme amaçlı açılmış olmasına rağmen bu gerekçeyle iade talebimi reddetmeleri bana göre tamamen keyfi ve tüketiciye tanınan yasal hakların göz ardı edilmesidir.
Ürün için toplam 1.848 TL ödedim. Fatura numaram 0A42026000018619, sipariş numaram ise #301715'tir. Ne ergonomi olarak bana uyan bir ürün aldım ne de internetten alışverişte sahip olduğum iade hakkımdan yararlandırılıyorum. Satıcı firmanın para iademi gerçekleştirmesini, yasal iade sürecimi engelleyen bu tutumun düzeltilmesini talep ediyorum. Aksi halde en geç yarına kadar tarafıma olumlu bir dönüş yapılmazsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve yaşadığım mağduriyeti her yerde paylaşacağım böyle çakal firmalara hakkınızı yedirtmeyin arkadaşlar asla güvenilir değiller mağdur olursunuz alışveriş yapmayın buradan.
Dosya Ekleri
-
Screenshot_20260302_172907_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg86,9 KB · Görüntüleme: 22 -
Screenshot_20260302_172938_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg115,1 KB · Görüntüleme: 17 -
Screenshot_20260302_172946_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg104,1 KB · Görüntüleme: 13 -
Screenshot_20260302_172958_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg81,2 KB · Görüntüleme: 14 -
Screenshot_20260302_173001_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg104,2 KB · Görüntüleme: 18