Wraith fareler nasıl?

Kas Adam_321

Picopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM.
Meslek
Annem şakaları yapıcı
Bu marka piyasa fiyatının altında satıyor. 2-3K'ya bile kablosuz mouse var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben beğeniyorum Türkiye'de satışı olmayan Çin'ya da doğu menşeli güzel fareler var. Yakın zamanda ATK Z1 aldım bayağı beğendim.

Ucuz etin yahnisi hesabı. Çok uzun ömürlü değil ve parçaları kalitesiz.
Hocam paw3395/paw3950 sensörler ve omron gibi switchler iyi değil mi? Wraith'in çoğu faresinde var bu parçalar var açıkçası. Dış malzeme kalitesi de fiyatlara göre değişiyor zaten

Ortalama sensör 3395. Çok da bir esprisi yok. Bende kullanıyorum ama bir artısını hissedemedim.
Yani ortalam sensör evet fakat sensörler arasında milisaniyeler oynuyor. Hero 2 888 ıps mesela aşırı fark yaratıyor mu ki?

Hocam paw3395/paw3950 sensörler ve omron gibi switchler iyi değil mi? Wraith'in çoğu faresinde var bu parçalar var açıkçası. Dış malzeme kalitesi de fiyatlara göre değişiyor zaten
Omron Switchler iyi sayılmaz. Ne Omron switch kullandıysam 1 en fazla 2 sene sonra çift tıklama sorunu çıkarıyor. Örnek olarak G102'de Omron switch kullanıyor.

Omron Switchler iyi sayılmaz. Ne Omron switch kullandıysam 1 en fazla 2 sene sonra çift tıklama sorunu çıkarıyor. Örnek olarak G102'de Omron switch kullanıyor.
Anladım. Peki nasıl switchler tercih etmeliyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı