Wraith iade koşulları nelerdir?

Çınarugzar

Hectopat
Daha fazla  
Wraith'ten 3 tane mouse pad aldım bunlardan 1 tanesi daha gelmedi bu 3 mousepadi deneyip en rahat geleni tutup diğer ikisini iade etmeyi planlıyorum. Fakat bazı yerlerde kutu açılırsa iade almıyorlar gibi şeyler gördüm. Mousepadler Wraith'in kendi üretimi spirit of aim Pro hybrid spirit of aim Speed cosmic glass V2 iade de herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Wraith iyi ama iade konusunda iyi değiller benim tavsiyem spirit aim Pro hybrid kullanman cam mouse pad alışması zor olabilir.

Çoktan aldığım için artık soa Pro hybrid ile cam olan elime geldi cam daha hoşuma gitti bu satın alımları yapmadan önce mailden sorduğumda 30 gün içinde iade yaptığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacağım söylendi ondan 3 farklı tür alıp denemek istedim soa Pro tasarım olarak hoşuma gitti fakat hissiyat olarak cam kadar hoşuma gittiği söylenemez o yüzden pazartesi günü canlı desteğe ulaşıp iade etmeyi planlıyorum Speed versiyonuna da artık elime ulaşınca bakacağım.

Bugün biraz daha deneyip soa Pro üzerine düşüneceğim elimde onu tutmak istiyorum çünkü görünüş olarak çok hoşuma gitti fakat dediğim gibi camın hissiyatı daha üst düzey gibi.

Kolay bir şekilde iade edebildim ben şahsen hafta içi canlı desteğe bağlanırsanız gerekli işlemleri size anlatacaktır diğer firmalardan biraz farklı olabilir ama zor değil yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı