Evet sorunları var, madlions yerine başka bi klavye alın. Bütçe söylerseniz yardımcı olurum.Wraith mad MAD68 HE almayı düşünüyorum, kronik mi?
En mantıklı seçim. Sesini aşırı beğeniyorum ace 60 pro'nun.Ben de ilk başta MAD68 HE almayı düşünüyordum ama araştırınca bilinmedik bir mcu kullandığını fark ettim. Şu an MCHOSE Ace 60 Pro kullanıyorum gayet memnunum.
2.600 veya 3k bütçe var diğer klavyeler tam bilmiyorum mad 68 düşünmemin sebebi ise rt ve snap tap olmasıydıEvet sorunları var, madlions yerine başka bi klavye alın. Bütçe söylerseniz yardımcı olurum.
2.600 veya 3k bütçe var diğer klavyeler tam bilmiyorum mad 68 düşünmemin sebebi ise rt ve snap tap olmasıydı
Güvenilir sitelerden ürün almanı öneririm. Eğer ayıplı mal gelirse geçmiş olsun uğraşıp durursunWraith mad MAD68 HE almayı düşünüyorum, kronik mi?
Güvenilir zaten.Güvenilir sitelerden ürün almanı öneririm. Eğer ayıplı mal gelirse geçmiş olsun uğraşıp durursun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.