QUARESMASKİLS
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Excalibur G770
RTX 3050 4GB
Intel Core i5-12450H
16GB RAM
1TB SSD
Arkadaşlar iyi günler, sistemimi güncelleyeceğim ve yeni klavye mouse alacağım Wraith marka cidden çok seviyorum oyun olarak CS oynuyorum ve yazılımcıyım, kod yazıyordum başka da öyle bir şey yapmıyorum gündelik işler.
Klavye:
wraithesports.com
Mouse:
wraithesports.com
Bunları çok beğendim klavye daha yeni çıktı onu almayı düşünüyorum ama mouse olarak birbirine benzeye birkaç mouse var hangisini alacağıma kara veremedim gözüme çarpan ayrıyetern birkaç tane daha mouse var bilgisi olanlar cevap versinler yanlış yönlendirme yapmazsanız sevinirim.
Ayrı fareler
ATK blazing sky F1 Wireless mouse:
wraithesports.com
VXE R1 Wireless mouse:
wraithesports.com
hitscan hyperlight Wireless mouse:
wraithesports.com
Pulsar X2h es medium Wireless mouse [Beyaz]:
wraithesports.com
Elim bir tık büyük şu an bende Rampage SMX R85 gentle var ve bu bana güzel oturuyor yani eksi bir tarafı yok ergonomi olarak herhangi bir sorunu yok.
Klavye:

Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Ayrı fareler
ATK blazing sky F1 Wireless mouse:

ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...

Hitscan Hyperlight Wireless Mouse

Pulsar X2H eS Medium Wireless Mouse [Beyaz]

Elim bir tık büyük şu an bende Rampage SMX R85 gentle var ve bu bana güzel oturuyor yani eksi bir tarafı yok ergonomi olarak herhangi bir sorunu yok.
- Uzunluk (mouse)123 mm.
- Genişlik (mouse)63 mm.
- Yükseklik (mouse)38 mm.