Wraith Max Nereden Alınır?

Ulaş Soydan

Kilopat
Daha fazla  
Ben yazın toplayacağım bilgisayarıma Ryzen 5 1600 takmak istiyorum. Fakat birkaç video izledim ve çok güzel duran bir soğutucu vardı. Araştırayım dedim ve adının Wraith Max olduğunu öğrendim. Yaptığım araştırmalar sonucu Ryzen 5 1600'de bu soğutucunun olmadığını öğrendim. Ben biraz takıntılıyımdır. Bir şeyin güzel gözükmesine önem veririm. Wraith Max bana çok güzel geldi. Ben bu soğutucuyu başka bir yerden satın alabilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
AMD-Wraith-Max.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazalarda satılacağını pek sanmıyorum. R7 1700 alan ve ekstradan bir soğutucu alan birine ulaşıp, işlemcinin kutusundan çıkan bu dahili soğutucuyu belli bir fiyat karşılığında alabilirsin ancak. Onun haricinde satılacağını pek düşünmüyorum.

Vallahi bende arıyorum. Taktım ben bu soğutucuya :)

Cevabın biraz geç olmuş ama bildiğim kadarıyla Ryzen 7 1700 ün paket içeriğinden çıkıyor.

Ben 2.el Ryzen 1600x aldım fakat onlarda yokmuş stock fan. Bu arada uzun zamandır teknoloji alışverişi yapmadığım için şu günlerde iyice yakınır oldum fiyatlardan. Çok pahalı geliyor bana. 8GB DDR4 RAM'e 400₺ ödüyoruz.

Sırf işin görülsün diye giriş yapıp yazıyorum :) Öncelikle bu fanı bende çok aradım ama fiyatını görünce vazgeçtim.Ben linkini verim alıp almamak sana kalmış tabiki.

AMD Wraith Max AM4, AM3+, FM2+ Uyumlu İşlemci Soğutucu

Neredeyse sıvı soğutma fiyatına denk geldiği için ben vazgeçtim almaktan.Ama illede alıcam diyecek arkadaşlara yardımım dokunsun :)

Sırf işin görülsün diye giriş yapıp yazıyorum :) Öncelikle bu fanı bende çok aradım ama fiyatını görünce vazgeçtim.Ben linkini verim alıp almamak sana kalmış tabiki.

AMD Wraith Max AM4, AM3+, FM2+ Uyumlu İşlemci Soğutucu

Neredeyse sıvı soğutma fiyatına denk geldiği için ben vazgeçtim almaktan.Ama illede alıcam diyecek arkadaşlara yardımım dokunsun :)
Orijinal değil orjinalinde fani şeffaf bu siyah ve kazık

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı