Çözüldü Wraith Prism renkler değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamzz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
20 W 34th St, New York, NY 10001
Daha fazla  
Fan rengi kırmızı, dıştaki daire renk değiştiriyor ve logo ise mavi renkte.
Cooler Master programı fanı algılıyor. Renk değiştirmeye çalıştığımda fan bir tepki veriyor ama renk değişimi vb. olmuyor.
Ayrıca programdan mavi yapıp "apply" dediğimde tekrardan kırmızı oluyor.
Not: Anakartım Gigabyte B450M H.

Son düzenleme:
Çözüm
Cooler Master programı fanı algılıyor. Renk değiştirmeye çalıştığımda fan bir tepki veriyor ama renk değişimi vb. olmuyor.
Soğutucunun yanında gelen kabloların hangisini bağladın anakarta? Hem RGB hem de USB bağlantısını yaptıysan kontrol edemezsin. Sadece USB bağlantısını yap. Bu şekilde tam kontrol sağlayabilirsin.
Soğutucunun yanında gelen kabloların hangisini bağladın anakarta? Hem RGB hem de USB bağlantısını yaptıysan kontrol edemezsin. Sadece USB bağlantısını yap. Bu şekilde tam kontrol sağlayabilirsin.

Çözüm
İkisini de bağladım hocam, bilgisayar açıkken RGB kablosunu çıkarabilir miyim?
Yoksa gücü kesip mi çıkarayım?

Sıkıntı olacağını sanmam ama yine de kapatın.
Tamamdır hocam, yapıp yazacağım.
@KeyN_N Oldu hocam, teşekkürler.
Sıkıntı olacağını sanmam ama yine de kapatın.
Sadece tek bir sorun var, renk değişimi olmuyor.
Bu sefer animasyonları yapabiliyorum, fabrika moduna aldığımda farklı renklerde çalışıyor ama elle renk değiştirmeye çalıştığımda olmuyor.
O da oldu, renk değiştirebiliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı