Wraith Prism mi Cooler Master Hyper 410R mı?

Arrowqueen

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar R5 2600 kullanıcısıyım. Sahibindenden sıfır 230 TL'ye Wraith Prism soğutucu buldum. 275 TL'ye de Vatan'da Cooler Master Hyper 410R kule tipi soğutucu var. Hangisi mantıklı olur. OC yapacağımı sanmıyorum. Ama yapabilirim de. Şu an stok fanım 70-75 derecelerde çalıştırıyor işlemciyi. Hangisi daha iyi olur fiyat performans açısından. Görüntü de önemli bir etken tabii.
Kasam şu an böyle görüntüde olduğu için pek de görüntüyü bozmak istemiyorum. Soğukluk ve görüntü açısından hangisi iyi olur?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 54
Wraith Prism güzel ama yüksek devirde ufak fanı doğal olarak sesli çalışıyor.
Hyper 410R da ufak olduğundan sesli çalışan bir fandır.

Onların yerine kasanıza sığarsa tavsiyem:

Wraith Prism güzel ama yüksek devirde ufak fanı doğal olarak sesli çalışıyor.
Hyper 410R da ufak olduğundan sesli çalışan bir fandır.

Onların yerine kasanıza sığarsa tavsiyem:
Fiyatı uygunmuş. 450-500 TL'ye çıkmıştı. Vatan Bilgisayar konusunda haberim oldu. Yazdım fakat düzenleme olarak geçti. Konuya yazar mısın sana zahmet 🙂

Karşılaştırma bulamadım ama stoğa göre 15-18 derece, prisme göre 10-12 fark eder tahminimce :)
@Arrowqueen
O kadar fark olmaz. Hyper 410R 120MM fana sahip olsa belki o kadar fark olurdu ama 90MM fanın stok soğutucudan farkı bir tık daha sessiz çalışması.
Fiyatı uygunmuş. 450-500 TL'ye çıkmıştı. Vatan Bilgisayar konusunda haberim oldu. Yazdım fakat düzenleme olarak geçti. Konuya yazar mısın sana zahmet 🙂
Hangi konu hocam link atar mısınız?

Tek fanlı modeli için bu fiyat uygun. Çift fanlı olanı 480₺ olması lazım aynı sitede.

O kadar fark olmaz. Hyper 410R 120MM fana sahip olsa belki o kadar fark olurdu ama 90MM fanın stok soğutucudan farkı bir tık daha sessiz çalışması.

Hangi konu hocam link atar mısınız?

Tek fanlı modeli için bu fiyat uygun. Çift fanlı olanı 480₺ olması lazım aynı sitede.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı