Wraith Prism vs Snowman T6 Ultra

Anladım hocam listeme aldım o zaman full yükte kaç derece görüyorsunuz bir de benim kasam 166m CPU soğutucusu destekliyor. Sığar mı?
10600KF'yi performans moduna aldım ve güç konusunda sona çektim, ona rağmen 55 dereceyi göremedim. 154mm boyutu var, haliyle kasana sığar.

Desibelini bilmiyorum fakat arkadaşımda T6 Ultra var sesten dolayı fanlarını değiştirmeyi düşünüyordu. Fiyatına kesinlikle değer aliminyum bloğu falan çok iyi soğutma sağlıyor fakat görüntü ve sessizlik olarak Prism daha önde bence. Kendim de Prism kullanıcısıyım, memnunum.
Genel olarak Snowman'in bütün serilerindeki fanlar vasat. X4 Rainbow kullanıyordum, 1800-1900 RPM'lerdeyken çok rahatsız ediyordu. Şu an soğutucumdaki fanlar da 1800 RPM'ye çıkıyor ama daha sessizler.

Sığar. SE-224-XT-R modeli 154mm yüksekliğinde.

165mm destekliyor kasam 550W XPG Pylon ve attığınız soğutucuyu almayı planlıyorum, Sığar değil mi sorun yaşamam. İsmi Deep cool smarter.
10600KF'yi performans moduna aldım ve güç konusunda sona çektim, ona rağmen 55 dereceyi göremedim. 154mm boyutu var, haliyle kasana sığar.

Çok heyecanlıyım hocam ileride Z490 ve 1 tane daha 8 GB RAM almayı planlıyorum, şu an RX 560 4 GB ile beni üzer mi?

165mm destekliyor kasam 550W XPG Pylon ve attığınız soğutucuyu almayı planlıyorum, Sığar değil mi sorun yaşamam. İsmi Deep Cool smarter.
Yükseklik olarak sığıyor, iç hacim olarak net bir şey diyemem. Küçük boyutlu bir kasa çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı