- Makaleler
- 2
Hocam mümkünse mikrofonsuz alın, bu fiyat bandında mikrofon koyulursa ses kalitesi düşüyor.Mikrofonu var mı bunun bir de maviden daha mı iyi ?
Hocam mümkünse mikrofonsuz alın, bu fiyat bandında mikrofon koyulursa ses kalitesi düşüyor.Mikrofonu var mı bunun bir de maviden daha mı iyi ?
Bu sefer de mikrona para vereceğiz 5 binden olacağızHocam mümkünse mikrofonsuz alın, bu fiyat bandında mikrofon koyulursa ses kalitesi düşüyor.
TRUTHEAR Zero Red için kasanın ön kısmındaki 3.5mm jak girişi yeterli olacak mıdır? Ses kartı olmadan iyi performans alır mıyım? Ana amacım oyunlarda ses kasmak.mikrofonu yok. sesi maviden daha iyi
İletişime geçtiler, Google Formlar üzerinden bir destek talebi linki attılar. Sorunun tanımını ve bazı bilgileri istiyorlar, teknik inceleme yapılacakmış. İade mümkünse iade edeceğim. Ses kalitesini pek beğenmedim.Henüz elime ulaşmadı.
Wraith ile iletişime geçtiniz mi? İade konusunda yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
Bende satın aldım sonra hemen iade talebi oluşturdum boş yere 1300 liramız gitmesin biraz üstüne koyup daha güzel birsey alırızİletişime geçtiler, Google Formlar üzerinden bir destek talebi linki attılar. Sorunun tanımını ve bazı bilgileri istiyorlar, teknik inceleme yapılacakmış. İade mümkünse iade edeceğim. Ses kalitesini pek beğenmedim.
Bana hitap etmedi ama diğer insanlar beğenmiş, sanırsam sadece oyun amaçlı tasarlanmış. Ben oyunun arkasında müzik dinlediğim için (rekabetçi oyunlarda da) bana yetersiz geldi. Şu an Arctis 1 Wireless kullanıyorum gayet memnunum, değişiklik olsun ve IEM kalitesini denemek için almıştım fakat oyun kulaklığı çıktı. Genel kullanım IEM değil, oyun odaklı bir IEM. Sitesinde de zaten belirtmişler fakat özellikleri müzik için de uygun gibi gelmişti. Belki de benim kulaklığım biraz daha yüksek bütçe olduğu için kötü gelmiştir. Oyun oynayanlar için güzel bir alternatif bu model bence.Bende satın aldım sonra hemen iade talebi oluşturdum boş yere 1300 liramız gitmesin biraz üstüne koyup daha güzel birsey alırız
Bilemedim ki sen sıkıntı felan oldu deyince bende iade ettim riske girmeyeyim dedimBana hitap etmedi ama diğer insanlar beğenmiş, sanırsam sadece oyun amaçlı tasarlanmış. Ben oyunun arkasında müzik dinlediğim için (rekabetçi oyunlarda da) bana yetersiz geldi. Şu an Arctis 1 Wireless kullanıyorum gayet memnunum, değişiklik olsun ve IEM kalitesini denemek için almıştım fakat oyun kulaklığı çıktı. Genel kullanım IEM değil, oyun odaklı bir IEM. Sitesinde de zaten belirtmişler fakat özellikleri müzik için de uygun gibi gelmişti. Belki de benim kulaklığım biraz daha yüksek bütçe olduğu için kötü gelmiştir. Oyun oynayanlar için güzel bir alternatif bu model bence.
Bende sıkıntı olmuş ama bu bir istisna, alan diğer insanlarda sorun olmamış ve sadece rekabetçi FPS için aldıklarından dolayı beğenmişler.Bilemedim ki sen sıkıntı felan oldu deyince bende iade ettim riske girmeyeyim dedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.