- Makaleler
- 2
Mail attım cevap bekliyorum.Henüz elime ulaşmadı.
Wraith ile iletişime geçtiniz mi? İade konusunda yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
Mail attım cevap bekliyorum.Henüz elime ulaşmadı.
Wraith ile iletişime geçtiniz mi? İade konusunda yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
Bende aldım pro olanı aynı şekilde normalde Cloud 2 im var iem denemek istedim aslında zero blue vardı arada kaldım bunu denemek istedim de insallah kotu çıkmaz kulaklık ses kasmak için aldım müzik pek dinlemiyorum kulaklıktanBen de bu kulaklıktan aldım, Chu 2 yerine. Type-C dönüştürücüm var Steelseries'ten çıkan. Wraith Sense Pro versiyonu aldım. Sol kulaklıkta cızırtı ve dip ses sorunu var büyük ihtimalle defolu ürün ulaştı elime. Ses kalitesi fena değil ama çok da iyi değil. Cızırtı çok rahatsız ettiği için pek düzgün deneyemedim. Spotify'da düzgün çalışmadı. Sorunun bende olmadığını 2 farklı kulaklık kullandığımdan teyit edebilirim. Sağ taraf sağlam ama.
Ses kasmak için kullanamadım bu sorun sebebiyle. Ben müzik de dinliyorum fazlasıyla, fiyatına göre ortalama bir kulaklık bence eğer sorun yoksa.Bende şimdi aldım
Bende aldım pro olanı aynı şekilde normalde Cloud 2 im var iem denemek istedim aslında zero blue vardı arada kaldım bunu denemek istedim de insallah kotu çıkmaz kulaklık ses kasmak için aldım müzik pek dinlemiyorum kulaklıktan
Sanırım firmanın iletişim bilgileri de yok ulaşabilmek içinSes kasmak için kullanamadım bu sorun sebebiyle. Ben müzik de dinliyorum fazlasıyla, fiyatına göre ortalama bir kulaklık bence eğer sorun yoksa.
Cevap gelince dönüş yaparsanız sevinirim. Bakalım yardımcı olacaklar mı.Mail attım cevap bekliyorum.
Sitelerinde destek adresi mevcut.Sanırım firmanın iletişim bilgileri de yok ulaşabilmek için
Yapacağım hocam hala bekliyorum. Yardımcı olmazlarsa hakem heyeti ile uğraşacağım büyük ihtimalle.Cevap gelince dönüş yaparsanız sevinirim. Bakalım yardımcı olacaklar mı.
Bu kulaklık aslında bundan daha iyi diye düşünüyorumSitelerinde destek adresi mevcut.
Yapacağım hocam hala bekliyorum. Yardımcı olmazlarsa hakem heyeti ile uğraşacağım büyük ihtimalle.
Kesinlikle bu alınmalı. Çok yerde gördüm insanlar memnun.Bu kulaklık aslında bundan daha iyi diye düşünüyorum
![]()
Truthear Zero Blue - Sahne, Stüdyo Veya Odyofil İçin Çift Sürücülü Kulak İçi Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Truthear Zero Blue - Sahne, Stüdyo Veya Odyofil İçin Çift Sürücülü Kulak İçi Kulaklık modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
Mikrofonu var mı bunun bir de maviden daha mı iyi ?Zero Red epey daha iyi ondan aslında, onu alın mümkünse. Truthear Zero Red alınabilir en iyi ucuz kablolu IEM şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.