arlovibre
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU - AMD Ryzen 5 5600X
GPU - Asus TUF Gaming RTX 3080
Anakart - MSI Mag X570 Tomahawk WIFI
RAM - 16GB 3600 MHz DDR4
Kasa - Corsair 4000D White
Monitör - ASUS VG27AQZ QHD 27" 165Hz
Mouse - VGN Dragonfly F1 Pro
Kulaklık - Wraith Sense Pro IEM
Klavye - Akko Dracula Castle 5075B Plus Yellow Switch
Mouse Pad - Wraith Spirit of Aim - Speed - White
- Meslek
- Kick - Busundem
Kulaklığı 2 gündür kullanıyorum. Oyun performansını çok beğendim. PUBG'de önceden zorlandığım ya da duyamadığım ayak seslerini çok daha rahat duyuyorum.
Genel kullanım için de oldukça uygun bir kulaklık. Ama Samsung Galaxy Buds 2 Pro ile kıyasladığımda müzik performansı çok kötü.
Harici mikrofonum olduğu için mikrofonu hiç deneyimlemedim.
Kulakta duruşu çok rahat. Ben direkt paketten çıktığı gibi kullanmayı denedim ve bana çok güzel uydu, herhangi bir kauçuk değişimi yapmama gerek kalmadı. Uzun kullanımda kulağımda ağrı da yapmadı. Zaten oldukça hafif kulaklıklar, kulağımda hissetmiyorum neredeyse. Kablo uzunluğu çok iyi düşünülmüş, çok rahat bir kullanım sunuyor.
Herhangi bir equalizer ayarı yapmadım. İlk başta SteelSeries Sonar ile kullandım ama nedenini bilmediğim bir şekilde bu uygulama kulaklığın sesini düşürüyordu. O yüzden ek olarak düşeyim; hem kulaklık hem mikrofon için önerdiğiniz bir equalizer varsa yazın lütfen.
Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz, bilgim varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Genel kullanım için de oldukça uygun bir kulaklık. Ama Samsung Galaxy Buds 2 Pro ile kıyasladığımda müzik performansı çok kötü.
Harici mikrofonum olduğu için mikrofonu hiç deneyimlemedim.
Kulakta duruşu çok rahat. Ben direkt paketten çıktığı gibi kullanmayı denedim ve bana çok güzel uydu, herhangi bir kauçuk değişimi yapmama gerek kalmadı. Uzun kullanımda kulağımda ağrı da yapmadı. Zaten oldukça hafif kulaklıklar, kulağımda hissetmiyorum neredeyse. Kablo uzunluğu çok iyi düşünülmüş, çok rahat bir kullanım sunuyor.
Herhangi bir equalizer ayarı yapmadım. İlk başta SteelSeries Sonar ile kullandım ama nedenini bilmediğim bir şekilde bu uygulama kulaklığın sesini düşürüyordu. O yüzden ek olarak düşeyim; hem kulaklık hem mikrofon için önerdiğiniz bir equalizer varsa yazın lütfen.
Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz, bilgim varsa yardımcı olmaya çalışırım.