Wraith Spirit of Aim Speed vs Hybrid

Skatez ile ilgili dolduğunu düşünmüyorum dostum, üretim hatalı kaynaklıdır. Hayatımda hiç skatezden dolayı eriyen mouse pad görmedim. Wraith kalitesi şaşırtmıyor hahahahhah. Forumda kimin aynı mouse pad kullandığını umursamıyorum dostum. Okudum forumun devamını, değişim yapmamışlar diyen yok zaten, ben böyle rezil bir durumdan dolayı; "firma ile iletişime geç, ürünü kargola, ürünün incelenmesini bekle, tekrar ürünün sana ulaşmasını bekle" süreçlerini yaşamak istemem, bu gibi problemin hiç söz konusu bile olmaması gerekir.

Sen hayatında hiç hardpad diye bir şey duydun mu? Kumaştan başka bir yüzey kullandın mı? Glass ne biliyor musun? Bilgi sahibi değilken skatesden dolayı eriyen göremezsin zaten. Bence kendini rezil etme boşuna. İade etmiyorlar değişim yapmıyorlar diyordun, şimdi de süreçle uğraşamam diyorsun. Evinden mi alsınlar? Ayağına mı gelsinler? Bakkal mı bu cips paketi mi değiştiriyorsun? Tabii ki süreç olacak, sen hangi dünyada yaşıyorsun merak ediyorum. Razer ne yapıyor, baklava ile evine geliyor değiştiriyor mu direkt? Marka firma fark etmeksizin iade süreci bu şekilde işler.

Skatez ile ilgili dolduğunu düşünmüyorum dostum, üretim hatalı kaynaklıdır. Hayatımda hiç skatezden dolayı eriyen mousepad görmedim. Wraith kalitesi şaşırtmıyor hahahahhah. Forumda kimin aynı mousepad kullandığını umursamıyorum dostum. Okudum forumun devamını, değişim yapmamışlar diyen yok zaten, ben böyle rezil bir durumdan dolayı; "Firma ile iletişime geç, ürünü kargola, ürünün incelenmesini bekle, tekrar ürünün sana ulaşmasını bekle" süreçlerini yaşamak istemem, bu gibi problemin hiç söz konusu bile olmaması gerekir.
"Bilindik markalar" da sorun yaşayan yok mu zannediyorsun? Pad hakkında bilginin sıfır olduğu belli oldu daha hard pad, glass pad ne bilmiyorsun. Bunların düzgün kullanılmadığı sürece veya yanlış skatezle kullanıldığında kötü olacağını bilmiyorsun. Şaka gibisin.

Sen hayatında hiç hardpad diye bir şey duydun mu? Kumaştan başka bir yüzey kullandın mı? Glass ne biliyor musun? Bilgi sahibi değilken skatesden dolayı eriyen göremezsin zaten. Bence kendini rezil etme boşuna. İade etmiyorlar değişim yapmıyorlar diyordun, şimdi de süreçle uğraşamam diyorsun. Evinden mi alsınlar? Ayağına mı gelsinler? Bakkal mı bu cips paketi mi değiştiriyorsun? Tabii ki süreç olacak, sen hangi dünyada yaşıyorsun merak ediyorum. Razer ne yapıyor, baklava ile evine geliyor değiştiriyor mu direkt? Marka firma fark etmeksizin iade süreci bu şekilde işler.
Yurt dışı ürünlerden bahsediyordum dostum ben, bu Wraith'ın düşük bütçeli ürünleri; tabii ki iade alırlar, kalitesiz olduğu için düşük bütçe de üretiyorlar. "Erime" sorunuyla karşılaştığımda bu iade süreci çekilmez olur, çok saçma. Modelden bahsetmiyorum dostum, "marka" demişim zaten. Ben bir marka tarafından bu şekilde mağdur edilsem, hiç bir modelinin yüzüne bakmam bir daha. Her konuyu tartışmaya dönüştürmeyelim dostlar, tavsiye verip diğer forumlara yönelelim, bu şekilde daha çok dostumuza faydamız olur.🥰

Yurt dışı ürünlerden bahsediyordum dostum ben, bu Wraith'ın düşük bütçeli ürünleri; tabii ki iade alırlar, kalitesiz olduğu için düşük bütçe de üretiyorlar. "Erime" sorunuyla karşılaştığımda bu iade süreci çekilmez olur, çok saçma. Modelden bahsetmiyorum dostum, "marka" demişim zaten. Ben bir marka tarafından bu şekilde mağdur edilsem, hiç bir modelinin yüzüne bakmam bir daha. Her konuyu tartışmaya dönüştürmeyelim dostlar, tavsiye verip diğer forumlara yönelelim, bu şekilde daha çok dostumuza faydamız olur.🥰
Tek bir konu yüzünden önermemek? Saçmalıktan başka bir şey değil. Birde bu konunun SOA padler ile alakası ne? Blade Y tamamıyla farklı bir pad bunu bilmediğinizden dolayı yorum yapmanız da saçma.

Yurt dışı ürünlerden bahsediyordum dostum ben, bu Wraith'ın düşük bütçeli ürünleri; tabii ki iade alırlar, kalitesiz olduğu için düşük bütçe de üretiyorlar. "erime" sorunuyla karşılaştığımda bu iade süreci çekilmez olur, çok saçma. Modelden bahsetmiyorum dostum, "marka" demişim zaten. Ben bir marka tarafından bu şekilde mağdur edilsem, hiçbir modelinin yüzüne bakmam bir daha. Her konuyu tartışmaya dönüştürmeyelim dostlar, tavsiye verip diğer forumlara yönelelim, bu şekilde daha çok dostumuza faydamız olur.🥰

Senin pek faydan olmaz gibi ama 🙂. Yurt dışı ürünleri dediğin ürünleri de iade alıyorlar. Kendim de ettim bizzat.

Tek bir konu yüzünden önermemek? Saçmalıktan başka bir şey değil. Bir de bu konunun soa padler ile alakası ne? Blade y tamamıyla farklı bir pad bunu bilmediğinizden dolayı yorum yapmanız da saçma.

Vallahi onu ben de anlamadım. Aşırı farklı yapılarda mouse padler, gram benzerlikleri de yok. İşte kötüleyecek ya ürüne bakmıyor, markaya bakıyor.

Eğer ağır olmayan bir kontrol isterseniz sunset, ortalama hem kaysın hem de durdurması zor olmasın derseniz serenity.
hocam muhtemelen bu bütçelere çıkamam. poron taban aşırı da fark ettirmez diye düşünüyorum. son soru olarak klassegeara göre x2 fiyatı hak eder mi sizce? evet kesinlikle daha iyidir ama %3 lük %5’lik farklar mı vardır yoksa çok ciddi bir fark mı?

Speed denediğimde elim çok boşa gidiyordu. 0.35, 1600 DPI ile Wraith Ace Serisi storm yüzey olanı kullanıyorum. M3S fare ile çok güzel hissiyat alıyorum.
o zaman siz hybrid öneriyorsunuz

hocam muhtemelen bu bütçelere çıkamam. poron taban aşırı da fark ettirmez diye düşünüyorum. son soru olarak klassegeara göre x2 fiyatı hak eder mi sizce? evet kesinlikle daha iyidir ama %3 lük %5’lik farklar mı vardır yoksa çok ciddi bir fark mı?

o zaman siz hybrid öneriyorsunuz
Klasse pro dan bahsediyorsanız fiyatına göre alınabilir bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı