Hocam ben sipariş verdim salı günü elime geçecek. Sen aldın mı? Aldıysan memnun musun?
Memnunum, malzeme kalitesi gayet iyi.Aldınız mı aldıysanız memnun musunuz?
Merhabalar, ürünü hala kullanıyor musunuz? Ben speed veya control gibi şeylere çok önem vermeyen haliyle üst düzey dereceli oyunlar oynamayan biriyim hocam, benim için önemki olan malzeme kalitesi ve dayanıklılığı, hala tavsiye eder misiniz hocam?Memnunum, malzeme kalitesi gayet iyi.
Satmıştım ancak bu ay yeniden aldım. Kalitesi iyi, hybrid ağırlıklı. Renk seçenekleri çok az ve siyahı bile gri aslında o yüzden tasarımına aşırı bayıldığımı söyleyemem ancak malzeme olarak sağlamMerhabalar, ürünü hala kullanıyor musunuz? Ben speed veya control gibi şeylere çok önem vermeyen haliyle üst düzey dereceli oyunlar oynamayan biriyim hocam, benim için önemki olan malzeme kalitesi ve dayanıklılığı, hala tavsiye eder misiniz hocam?
Hocam ben beyaz almayı düşünüyorum, beyaz almamın sebebi eski mousepad'im siyahtı bir süre sonra solmaya ve kir çok görünmeye başlıyor, yıkayınca bir nebze olsun toparlıyor bu wraith studio jungle deskpad ise su geçirmez diyor ya bunun temizliği nasıl oluyor hocam, kusura bakmayın bu mousepade çok ısındım ve kullanıcı yorumu bulamadım, sizi görünce baya sevindim kullanan birini bulduğumaSatmıştım ancak bu ay yeniden aldım. Kalitesi iyi, hybrid ağırlıklı. Renk seçenekleri çok az ve siyahı bile gri aslında o yüzden tasarımına aşırı bayıldığımı söyleyemem ancak malzeme olarak sağlam
Bilgisayarı satınca satmıştım. 2 hafta önce yeniden setup kurdum bu sefer iş için sistem dizdiğimden daha sade bir mousepad Olsun istedim.Hocam ben beyaz almayı düşünüyorum, beyaz almamın sebebi eski mousepad'im siyahtı bir süre sonra solmaya ve kir çok görünmeye başlıyor, yıkayınca bir nebze olsun toparlıyor bu wraith studio jungle deskpad ise su geçirmez diyor ya bunun temizliği nasıl oluyor hocam, kusura bakmayın bu mousepade çok ısındım ve kullanıcı yorumu bulamadım, sizi görünce baya sevindim kullanan birini bulduğuma
bir de tekrar almanızın sebebi diğer mousepadlerde aradığınızı bulamamanız mıdır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.