Wraith VXE R1 SE+ vs. Logitech G305

Bütçe
1500

Serozade1

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ RTX 4060 8 GB EKRAN KARTI
AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ
XPG SPECTRİX D35G 16 GB RAM
MSİ 450M-A PRO ANAKART
Arkadaşlar merhaba, öncelikle sizden ricam taraf tutmadan, realistik bir şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çünkü piyasada çok fazla taraf tutan, kendinde olan markayı öven insan var. Kaç gündür araştırıyorum ve hiçbir sonuca ulaşamıyorum, bu yüzden.

Şimdi size sorum: Başlıktaki iki markadan hangisini tercih etmeliyim? Rekabetçi oyun oynamıyorum, sadece hikayeli oyunlarda takılıyorum. Beni üzmeyecek, takılma problemi vs. olmayacak, hani tabiri caizse evladiyelik dediğimiz ürün size göre hangisi olur?

Arkadaşlar merhaba, öncelikle sizden ricam taraf tutmadan, realistik bir şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çünkü piyasada çok fazla taraf tutan, kendinde olan markayı öven insan var. Kaç gündür araştırıyorum ve hiçbir sonuca ulaşamıyorum, bu yüzden.

Şimdi size sorum: Başlıktaki iki markadan hangisini tercih etmeliyim? Rekabetçi oyun oynamıyorum, sadece hikayeli oyunlarda takılıyorum. Beni üzmeyecek, takılma problemi vs. olmayacak, hani tabiri caizse evladiyelik dediğimiz ürün size göre hangisi olur?

İkisinin arasından VXE R1 SE. Ancak bu varken bunu alın derim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...aT_T20jDHSR252FOZNLE3km5vH_4MdlMaAjssEALw_wcB

Logitech alınmaz. Çift tıklama sorunu takılma sorunu vs var. İkisi arasından VXE r1. başka öneri isterseniz atılan Aula modeli.

Bütçem 1500 TL hocam bahsettiğim gibi sorunsuz bir mouse olarak hangisini önerirseniz onu alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı