Wraith W75 alınır mı?

gerçekten çok kaliteli özellikleri var fakat herkesin işine yarayacak şeyler değil bunlar. 8k hz profesyonel değilsen çok önemli değil veya rapid trigger da sevdalısı değilsen 1500 lira fiyat farkı ödemen için bir sebep değil. bu özellikleri aradığın bir klavye için gerçekten çok güzel.

klavyeyi yeni aldım, yazın kullanmaya başlayacağım. ileride uzun kullanım kullanıcı yorumu için rahatsız edebilirsiniz.

Gerçekten çok kaliteli özellikleri var fakat herkesin işine yarayacak şeyler değil bunlar. 8K Hz profesyonel değilsen çok önemli değil veya Rapid trigger da sevdalısı değilsen 1500 lira fiyat farkı ödemen için bir sebep değil. Bu özellikleri aradığın bir klavye için gerçekten çok güzel.

Klavyeyi yeni aldım, yazın kullanmaya başlayacağım. İleride uzun kullanım kullanıcı yorumu için rahatsız edebilirsiniz.

Kanka bende almayı düşünüyorum sence klavye nasıl.

gerçekten çok kaliteli özellikleri var fakat herkesin işine yarayacak şeyler değil bunlar. 8k hz profesyonel değilsen çok önemli değil veya rapid trigger da sevdalısı değilsen 1500 lira fiyat farkı ödemen için bir sebep değil. bu özellikleri aradığın bir klavye için gerçekten çok güzel.

klavyeyi yeni aldım, yazın kullanmaya başlayacağım. ileride uzun kullanım kullanıcı yorumu için rahatsız edebilirsiniz.
Şu ana kadar tecrüben nasıl fiyatı biraz yüksek ve halihazırda iyi bir klavyem var aslında. oyun içi farkı kadar yazı yazma hissiyatını da merak ediyorum. biraz aydınlatabilir misin?

Şu ana kadar tecrüben nasıl fiyatı biraz yüksek ve halihazırda iyi bir klavyem var aslında. oyun içi farkı kadar yazı yazma hissiyatını da merak ediyorum. biraz aydınlatabilir misin?

Kanka bende almayı düşünüyorum sence klavye nasıl.
klavye gerçekten kaliteli olduğunu hissettiriyor fakat bu klavye için 5k bandına çıkılır mı sorusuna cevap olarak ya kesinlikle 8k hz polling rate istiyorum, ya da rapid trigger'ı aktif kullanacağım demeniz gerekiyor. şahsen ben bu özellikleri aktif kullanmadığım için bir daha alacak olsam biraz daha düşük modellere bakardım. eğer bu özellikleri isteyerek bu klavye sonucuna varmışsanız ben tavsiye ederim. uzun vadeyi bilmem ama 2 aylık kullanıma göre aşırı rahat bir şekilde söyleyebilirim ki negatif hiç bir yönü bence yok.

Klavye gerçekten kaliteli olduğunu hissettiriyor fakat bu klavye için 5K bandına çıkılır mı sorusuna cevap olarak ya kesinlikle 8K Hz polling rate istiyorum, ya da Rapid Trigger'ı aktif kullanacağım demeniz gerekiyor. Şahsen ben bu özellikleri aktif kullanmadığım için bir daha alacak olsam biraz daha düşük modellere bakardım. Eğer bu özellikleri isteyerek bu klavye sonucuna varmışsanız ben tavsiye ederim. Uzun vadeyi bilmem ama 2 aylık kullanıma göre aşırı rahat bir şekilde söyleyebilirim ki negatif hiçbir yönü bence yok.

Yarın elime gecıyor ve FPS oyunları oynadıgım ıcın movmentda aşırı ısıme yarayacak Rapid triger snap tapda guncellemeyle gelecekmıs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı