Wraith W75 alınır mı?

Hocam bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum, YouTube yorumlara baktım bazılarında tuş takılmalarını olduğunu söylüyor garantiler ile uğraşıyorum gibi yorumlar var, sizin kullanıcı yorumunuz nedir?

@Anumusss @DemirEnf

Hocam klavye on numara sadece 0.1mm ile 0.2mm de spam atıyor o spamıda oyun oynarken veyahut da gundelık kullanımda anlayamazsın ben test ederek ogrendım. 0.1mm 7 saatte 8 tusa falan basıyor. Ben şu an 0.4mm kullanıyorum hiçbir sekılde spam sorunu olmuyor. Bu spam konusunda Wraith'ın dedıgıne gore bazı sıstemlerde 0.1mm 0.2mm duzgun calısmıyormus. Bu arada ben 0.3mm denemedım belki onda da atmaz ama bence en stabıl ayar 0.4mm FPS oyunları ıcın vesaire. 0.4mm spam atsa bıle 10 saate 1 tusa basar Max.

Bu da kendı cekmıs oldugum ses testi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam klavye on numara sadece 0.1mm ile 0.2mm de spam atıyor o spamıda oyun oynarken veyahut da gundelık kullanımda anlayamazsın ben test ederek ogrendım. 0.1mm 7 saatte 8 tusa falan basıyor. Ben şu an 0.4mm kullanıyorum hiçbir sekılde spam sorunu olmuyor. Bu spam konusunda Wraith'ın dedıgıne gore bazı sıstemlerde 0.1mm 0.2mm duzgun calısmıyormus. Bu arada ben 0.3mm denemedım belki onda da atmaz ama bence en stabıl ayar 0.4mm FPS oyunları ıcın vesaire. 0.4mm spam atsa bıle 10 saate 1 tusa basar Max.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim hocam, dün satın aldım bende.

Hocam bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum, YouTube yorumlara baktım bazılarında tuş takılmalarını olduğunu söylüyor garantiler ile uğraşıyorum gibi yorumlar var, sizin kullanıcı yorumunuz nedir?

@Anumusss @DemirEnf
bende böyle bir problem olmadı 8k hz işlemek her işlemcinin harcı değildir onunla alakalı olabilir ama sadece tahmin yürütüyorum.

Bende böyle bir problem olmadı 8K Hz işlemek her işlemcinin harcı değildir onunla alakalı olabilir ama sadece tahmin yürütüyorum.

Hocam bazı sitelerde 8K olmadığı 1K polling rate değeri verdiği söyleniyor, denenw şansınız var mı? Ya da başka bir klavye ile vs. aynı siteden 8K klavyesi olan arkadaşlar deneyebilir mi?

Merhaba hocam ben klavyeyi alalı 1 ay oldu fakat fazla bir deneyimim olmadığı için size soru sormam gerek. Şuan klavyede herhangi bir sorun varmı veya klavye hakkındaki düşünceleriniz nelerdir. Bunun dışında bu klavyenin uygulaması nereden indirildiğini bilmiyorum. Sorularıma yanıt verip uygulama hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gerçekten çok kaliteli özellikleri var fakat herkesin işine yarayacak şeyler değil bunlar. 8K Hz profesyonel değilsen çok önemli değil veya Rapid trigger da sevdalısı değilsen 1500 lira fiyat farkı ödemen için bir sebep değil. Bu özellikleri aradığın bir klavye için gerçekten çok güzel.

Klavyeyi yeni aldım, yazın kullanmaya başlayacağım. İleride uzun kullanım kullanıcı yorumu için rahatsız edebilirsiniz.

Şu anki yorumun nedir kankam normalde red swtich klavye alacaktım ama manyetikleri görünce bir kafam karıştı. Yorumunu alabilir miyim acaba?

Şu anki yorumun nedir kankam normalde red swtich klavye alacaktım ama manyetikleri görünce bir kafam karıştı. Yorumunu alabilir miyim acaba?

Geç gördüm kusura bakma. Klavyeyle ilgili düşüncelerim sabit. O tarz Rapid triggermış 4KHz'miş taraklarında bezim olmadığından biraz daha ucuz bir seçim yapabilirmişim diyorum kendime fakat özellikleri kullanacağını düşünüyorsan tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı