Wraith W75 alınır mı?

Wraith'i ilk geldiği günlerden beri tanırım sattıkları ürünler tam kullanıcısına göredir ve bu ürünlerin genellikle incelemesi olur konuyla alakasız bir klavyeye o kadar para verilir mi bana çok mantıksız geliyor şu an kullandığım klavye benden yaşlı ve hiç değiştirmeyi düşünmedin gerçekten iyi klavye alanlar niye bu kadar çok para veriyor lütfen biri beni aydınlatsın.

Hocam elimdeki klavye zamanında 250 liraya aldığım bir klavye şu an beni idare ediyor oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor ama tek sıkıntısı gecikme olduğu için osu gibi oyunlarda saç baş yoldurtuyor.

Hocam elimdeki klavye zamanında 250 liraya aldığım bir klavye şu an beni idare ediyor oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor ama tek sıkıntısı gecikme olduğu için osu gibi oyunlarda saç baş yoldurtuyor.

Doğrudur hocam hiç osu denemedim sadece Valorant falan.

5 gündür W75 kullanıyorum, gerçekten başarılı bir klavye. Switchte kaliteli adamlar yapmış diyebileceğim cinsten. İlk serisindeki hatalar giderilmiş herhalde yeni üretimde problem ve şikayet duymadım.

Aralık ayında gelen son firmware güncellemesi ile çok düşük mm ayarında spam yapma sorunu giderilmiş sanırım. O yüzden alınabilir. Lakin muadili ürünlerde mevcut.
mesela ne olabilir muadil? Ayrıca sikakeyb castle hm80 çok üst seviye mi olur?

Abi merhaba bende W75 almayı düşünüyorum bu geçen sürede herhangi bir sıkıntı ya da bir şey yaşadınız mı paylaşır mısınız?

Hiçbir sorun yaşamadım, akıyor klavye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı