Wraith W75 klavye alınır mı?

Bütçe
5000
Glorious da manyetik switch kullanan serisini gördüm. Hepsiburada'da Türkçe tuş takımı, karakterler şeffaf (W75'te bunu nasıl gözardı etmişler), büyük enter tuşlu ve yazılımı daha sorunsuz diye biliyorum.

W75 fiyatıyla dikkatimi çekmişti ama fiyat olarak o seviyeye çıkınca böyle problemle uğraşmak istemez insan.
Hocam sırf Türkçe tuş takımı var diye de bir klavyeye 7.5K vermem şahsen.
Amazon dışı ürün alınmaz iade sistemi vb çok iyi.
Gümrük düzenlemesinden sonra artık Amazon'da güzel klavye satılmıyor ki.

Hocam sırf Türkçe tuş takımı var diye de bir klavyeye 7.5K vermem şahsen.

Gümrük düzenlemesinden sonra artık Amazon'da güzel klavye satılmıyor ki.
Fiyatı abartı ama W75'in bir klavyede olması gereken temel işlevi eksik, tuşlar görünmüyor. Karakterler şeffaf değil.

Fiyatı abartı ama W75'in bir klavyede olması gereken temel işlevi eksik, tuşlar görünmüyor. Karakterler şeffaf değil.
Wraith W75 için türkçe karakterli ve karakterleri görünen tuş takımı çıkarsa alırım, hele ki o fiyata. Sitesindeki W75 yorumlarında bazıları fotoğraflı yorum atmış. İçi şeffaf karakterli Türkçe tuş takımı takmışlar ama nereden almışlar ama bilgi yok.

İtopya'da fiyatı 5600 TL Glorious'un:

Son düzenleme:

Wraith W75 için türkçe karakterli ve karakterleri görünen tuş takımı çıkarsa alırım, hele ki o fiyata. Sitesindeki W75 yorumlarında bazıları fotoğraflı yorum atmış. İçi şeffaf karakterli Türkçe tuş takımı takmışlar ama nereden almışlar ama bilgi yok.

W75'in şeffaf karakterli tuş takımı klavyeyi ön siparişte alanlara hediye gelmişti diye biliyorum. 3 gündür SteelSeries Pro klavyeyi kullanıyorum çok memnun kaldım. Tek eksiği türkçe tuş takımı ona da yapacak bir şey yok alışacağım artık.

W75'in şeffaf karakterli tuş takımı klavyeyi ön siparişte alanlara hediye gelmişti diye biliyorum. 3 gündür SteelSeries Pro klavyeyi kullanıyorum çok memnun kaldım. Tek eksiği türkçe tuş takımı ona da yapacak bir şey yok alışacağım artık.
Steelseries keycap ayrı satılıyor. Türkçe karakterlilerin klavyen ile uyumlu olanını alabilirsin.

Ben de Glorious'u İtopya'dan sipariş ettim. Gelsin bir bakacağım performansına.

Dostum ben de W75 kullanıyorum ama. Parasını gram hak etmiyor. O kadar çok yazılımsal sorunu var ki. Tuşlarında bile ışık yok.
Yazılımsal sorun dediğiniz nedir?
Ayrıca double shot pbt keycap en üst kalite keycap türü oluyor. Sırf harfler şeffaf olmadığı için ışığına laf etmeniz komik. Shine through keycapler türü gereği ince olmak zorunda. Bu yüzden kısa sürede yüzeyi erir gibi parlak hale geliyor. Plastiğin yağlı gibi görünmesi durumu yani.

Wraith W75 için Türkçe karakterli ve karakterleri görünen tuş takımı çıkarsa alırım, hele ki o fiyata. Sitesindeki W75 yorumlarında bazıları fotoğraflı yorum atmış. İçi şeffaf karakterli Türkçe tuş takımı takmışlar ama nereden almışlar ama bilgi yok.

Hocam W75 kullanıyorum şu an pek memnun değilim. Glorious geldiğinde incelemelerini söylersen sevinirim.

Yazılımsal sorun dediğiniz nedir?
Ayrıca double shot PBT keycap en üst kalite keycap türü oluyor. Sırf harfler şeffaf olmadığı için ışığına laf etmeniz komik. Shine through keycapler türü gereği ince olmak zorunda. Bu yüzden kısa sürede yüzeyi erir gibi parlak hale geliyor. Plastiğin yağlı gibi görünmesi durumu yani.

Kendi kendine tuş basıyor. Yeri geliyor tuşları basmıyor. Sürekli bunlarla ilgili şikayetler var ki kendimde de yaşıyorum aynı durumu. Karanlıkta zaten hiçbir şey görünmüyor klavyede. Sürekli görüyorum W75 konularında ki yorumlarınızı. Ya diyorum Wraith çalışanı ya da gözü başka bir şey görmüyor.

Kendi kendine tuş basıyor. Yeri geliyor tuşları basmıyor. Sürekli bunlarla ilgili şikayetler var ki kendimde de yaşıyorum aynı durumu. Karanlıkta zaten hiçbir şey görünmüyor klavyede.
Kalibrasyon yaptınız mı?

Sürekli görüyorum W75 konularında ki yorumlarınızı. Ya diyorum Wraith çalışanı ya da gözü başka bir şey görmüyor.
Kişisel düşüncelerinizi kendinize saklayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı