Wraith W75 V2 klavye alınır mı?

ragjer

Decapat
Arkadaşlar fazla bütçem yok. Gönül ister Razer- Wooting almak isterdim lakin bütçem yok. Valorant için Rapid trigger ve snaptap özelliği olan klavye almak istiyorum. En uygunu Wraith W75 v2. Sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu?

İlk modelde deadzone çoktu. V2'de switch değişti, yazılım değişti. Malzeme kalitesi de çok iyi değil. Yamuk çıkabiliyor kutudan. Masada bir ayağı havada kalıyordu. Elinle yamultarak düzeltiyordun. Bu da V2'de düzelmiş olabilir. Bğenmezsen iade edersin. Al bence.

Arkadaşlar fazla bütçem yok. Gönül ister Razer- Wooting almak isterdim lakin bütçem yok. Valorant için Rapid trigger ve snaptap özelliği olan klavye almak istiyorum. En uygunu Wraith W75 v2. sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu?

Hocam gereğinden pahalı W75'ten daha fazla özelliğe sahip MCHOSE jet75 tavsiye ederim hem Wraith bu seride ilk defa kendi switchlerini kullanmış eğer çok almak istiyorsanızda iyi araştırın.

+ Bu klavyede kalith markasının en iyi switchleri kullanılmıştır. O kadar para vermeye gerek yok hocam wraithdende klavye mouse alınmaz.

Manyetik sartsa Jet 75 Kailh daha iyi bir secenek. Ama bilki snap tap ve rapid trigger tamamen sosyal medyanın abarttığı özellikler. Valorantın mekanikletine uymuyor nerdeyse etkisi yok. Ortalama bir movementın varsa zaten hissetmiyorsun. Denk fiyattaki mekaniklerden yalıtım, malzeme kalitesi ve hissiyat olarakta çok geride manyetikler hala.

Hocam gereğinden pahalı W75'ten daha fazla özelliğe sahip MCHOSE jet75 tavsiye ederim hem Wraith bu seride ilk defa kendi switchlerini kullanmış eğer çok almak istiyorsanızda iyi araştırın.

+ Bu klavyede kalith markasının en iyi switchleri kullanılmıştır. O kadar para vermeye gerek yok hocam wraithdende klavye mouse alınmaz.
Hocam W75 almayı planlıyordum ama söylediğin daha mı mantıklı şimdi yoksa Rampage Zenith Pro 8k mı daha mantıklı? söylediğin klavye 8k hz yi düzgünce destekliyor mu? ekstra coiled kablo almamız gerekiyor mu? ayrıca türkçe bir klavye değil yani oradan zaten fiyat eksi kırıyor W75 V2 de türkçe tuşlar var. Makale vb yazarken sıkıntı yaratır mı ingilizce klavye olması falan?

Hocam W75 almayı planlıyordum ama söylediğin daha mı mantıklı şimdi yoksa Rampage Zenith Pro 8k mı daha mantıklı? söylediğin klavye 8k hz yi düzgünce destekliyor mu? ekstra coiled kablo almamız gerekiyor mu? ayrıca türkçe bir klavye değil yani oradan zaten fiyat eksi kırıyor W75 V2 de türkçe tuşlar var. Makale vb yazarken sıkıntı yaratır mı ingilizce klavye olması falan?

Yazı yazmak içinde bakıyorsan manyetiklerden uzak dur. Hissiyattan yoksunlar. Mekanikler cok daha mantikli senin icin. 8K Hz'de gereksiz hissedilmiyor gecikme olarak bir fark asla. Türkçe, İngilizce olmasınada bu kadar takılmayın. Windows ayarlarindan klavye dilini Türkçe yaparsanız zaten Türkçe olarak kullanırsınız klavyeyi.

Yazı yazmak içinde bakıyorsan manyetiklerden uzak dur. Hissiyattan yoksunlar. Mekanikler cok daha mantikli senin icin. 8K Hz'de gereksiz hissedilmiyor gecikme olarak bir fark asla.
Hocam bütçem var tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum almışken Manyetik istiyorum . 8k hz olsun istiyorum. Hem oyun oynayacağım hem de yazı yazacağım. Üniversitem son senem tez yazarken bi yandan sıkıntı yaşamayayım diye dedim.

Hocam bütçem var tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum almışken Manyetik istiyorum . 8k hz olsun istiyorum. Hem oyun oynayacağım hem de yazı yazacağım. Üniversitem son senem tez yazarken bi yandan sıkıntı yaşamayayım diye dedim.

Karsilastirma adına elimde hem NuPhy Air75 HE Jade Pro hemde MCHSE G75 Pro var. 4500 liralık bir fiyat farkı var ve yazım hissiyatı oalrak G75 Pro daha iyi hemde NuPhy Aluminyum kasa olmasına rağmen. Aralarında gecikme olarak asla bir fark yok. 8K Hz'yide zaten veremiyor bu klavyeler testlere bakarsan. Jet 75 5000Hz verebilmis mesela. Manyetik cok abartılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı