Arkadaşlar fazla bütçem yok. Gönül ister Razer- Wooting almak isterdim lakin bütçem yok. Valorant için Rapid trigger ve snaptap özelliği olan klavye almak istiyorum. En uygunu Wraith W75 v2. sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu?
Hocam W75 almayı planlıyordum ama söylediğin daha mı mantıklı şimdi yoksa Rampage Zenith Pro 8k mı daha mantıklı? söylediğin klavye 8k hz yi düzgünce destekliyor mu? ekstra coiled kablo almamız gerekiyor mu? ayrıca türkçe bir klavye değil yani oradan zaten fiyat eksi kırıyor W75 V2 de türkçe tuşlar var. Makale vb yazarken sıkıntı yaratır mı ingilizce klavye olması falan?Hocam gereğinden pahalı W75'ten daha fazla özelliğe sahip MCHOSE jet75 tavsiye ederim hem Wraith bu seride ilk defa kendi switchlerini kullanmış eğer çok almak istiyorsanızda iyi araştırın.
![]()
MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
İnceleme: MCHOSE Jet75 3 haftalık kullanım sonuçları
3 haftadır kullanıyorum. Gaming gen sitesinden 3500 liraya almıştım. Oynadığım oyunlar: Minecraft: W s tuşlarına SOCD atadım ve çok güzel wtap, stap yapabiliyorum 1.21 pvpsinde çok yardımcı oluyor ve asla yanılmıyor. (SOCD basma testi...www.technopat.net
+ Bu klavyede kalith markasının en iyi switchleri kullanılmıştır. O kadar para vermeye gerek yok hocam wraithdende klavye mouse alınmaz.
Hocam W75 almayı planlıyordum ama söylediğin daha mı mantıklı şimdi yoksa Rampage Zenith Pro 8k mı daha mantıklı? söylediğin klavye 8k hz yi düzgünce destekliyor mu? ekstra coiled kablo almamız gerekiyor mu? ayrıca türkçe bir klavye değil yani oradan zaten fiyat eksi kırıyor W75 V2 de türkçe tuşlar var. Makale vb yazarken sıkıntı yaratır mı ingilizce klavye olması falan?
Hocam bütçem var tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum almışken Manyetik istiyorum . 8k hz olsun istiyorum. Hem oyun oynayacağım hem de yazı yazacağım. Üniversitem son senem tez yazarken bi yandan sıkıntı yaşamayayım diye dedim.Yazı yazmak içinde bakıyorsan manyetiklerden uzak dur. Hissiyattan yoksunlar. Mekanikler cok daha mantikli senin icin. 8K Hz'de gereksiz hissedilmiyor gecikme olarak bir fark asla.
Hocam bütçem var tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum almışken Manyetik istiyorum . 8k hz olsun istiyorum. Hem oyun oynayacağım hem de yazı yazacağım. Üniversitem son senem tez yazarken bi yandan sıkıntı yaşamayayım diye dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.