Wraith W75 V2 klavye alınır mı?

Hocam bütçem var tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum almışken Manyetik istiyorum . 8k hz olsun istiyorum. Hem oyun oynayacağım hem de yazı yazacağım. Üniversitem son senem tez yazarken bi yandan sıkıntı yaşamayayım diye dedim.
Hissiyat olarak çok iyi olmaz oyunlarda da çok fark yaratcağını sanmıyorum manyetiklerin. G75 pro falan alın bence. Manyetiklerde de gateron jade pro switch olanların hissiyatı daha iyi diyorlardı sanırım.

Hocam bütçem var tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum almışken manyetik istiyorum. 8K Hz olsun istiyorum. Hem oyun oynayacağım hem de yazı yazacağım. Üniversitem son senem tez yazarken bir yandan sıkıntı yaşamayayım diye dedim.

Türkçe İngilizce tuşlar olarak, eğer klavyeye bakmadan yazabilen biriysen sorun yaşamazsın ilk aldığın 3-4 günden sonra bastığın tuş farklı görünse de Türkçe klavyeyi seçerek alışık olduğun şekilde yazabiliyorsun zaten.

Hissiyat olarak çok iyi olmaz oyunlarda da çok fark yaratcağını sanmıyorum manyetiklerin. G75 pro falan alın bence. Manyetiklerde de gateron jade pro switch olanların hissiyatı daha iyi diyorlardı sanırım.

Jade Pro'da ahim sahim iyi degil. 3500 liralık G75 Pro bile daha iyi hissiyata sahip.

Hocam W75 almayı planlıyordum ama söylediğin daha mı mantıklı şimdi yoksa Rampage Zenith Pro 8K mı daha mantıklı? Söylediğin klavye 8K Hz'yi düzgünce destekliyor mu? Ekstra coiled kablo almamız gerekiyor mu? Ayrıca Türkçe bir klavye değil yani oradan zaten fiyat eksi kırıyor W75 V2 de Türkçe tuşlar var. Makale vb yazarken sıkıntı yaratır mı İngilizce klavye olması falan?

8K Hz'yi düzgünce destekliyor ekstra kablo almana gerek yok içinden örgülü kaliteli bir kablo çıkıyor ve ben Türkçe olup olmamasını umursamıyorum bana yazarken zorluk çıkarmıyor hiç Türkçe klavye kullanmadım hayatımda eğer ilk defa manyetik klavye kullanacaksanız 1 ayda alışırsınız yazmaya çünkü hızlı yazarken tuşlar gerçekten çok hassas böyle kısa metinlerde sorun olmazda uzun makale yazılarında birçok kere yanlışlıkla bastığını bile fark etmeden başka bir tuşa basabiliyorsun hocam ve sorunun cevabına gelirsek MCHOSE jet 75 daha mantıklı 4.3 liraya Rampage klavye verilmez switchleride yazmıyor sitede sadece linear switch yazıp bırakmışlar.

8K Hz'yi düzgünce destekliyor ekstra kablo almana gerek yok içinden örgülü kaliteli bir kablo çıkıyor ve ben Türkçe olup olmamasını umursamıyorum bana yazarken zorluk çıkarmıyor hiç Türkçe klavye kullanmadım hayatımda eğer ilk defa manyetik klavye kullanacaksanız 1 ayda alışırsınız yazmaya çünkü hızlı yazarken tuşlar gerçekten çok hassas böyle kısa metinlerde sorun olmazda uzun makale yazılarında birçok kere yanlışlıkla bastığını bile fark etmeden başka bir tuşa basabiliyorsun hocam ve sorunun cevabına gelirsek MCHOSE jet 75 daha mantıklı 4.3 liraya Rampage klavye verilmez switchleride yazmıyor sitede sadece linear switch yazıp bırakmışlar.

Duzgunce vermiyor 8000 Hz. En fazla 5100 Hz gormus.

Peki

Attack Shark X82 PRO HE

hakkında ne düşünüyorsunuz? Kablolu 8k hz destekliyor deniyor kablosuz 1k hz anlamadım pek.​

Peki.

Attack Shark X82 Pro he​

hakkında ne düşünüyorsunuz? Kablolu 8K Hz destekliyor deniyor kablosuz 1K Hz anlamadım pek.​

Attack Shark markasını pek bilmiyorum ama Temu markası olduğunu duymuştum onun dışında bilgim yok.

İyi bir klavye degil. Kablosuz 1K Hz veriyor sarji su gibi icmemesi icin. Yinede desigim gibi sizin icin manyetik sacma olur.

Attack Shark markasını pek bilmiyorum ama Temu markası olduğunu duymuştum onun dışında bilgim yok.
O zaman bu yazdığınız mchouse u alırsam kablosuz 8k mı kullanabileceğim? değer diyorsunuz yani?

O zaman bu yazdığınız mchouse u alırsam kablosuz 8k mı kullanabileceğim? değer diyorsunuz yani?

Kablosuz yok direkt Jet 75'te. Ben sizin icin direkt manyetik onermiyorum hissiyatlari oldukca geride. Memnun etmez makale icin. Oyun performansinada nerdeyse etkisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı