Wraith W75 V2 klavye alınır mı?

Peki kendi kablosu 8k destekliyor mu? ayrıca W75 v2 ye göre falan daha mı kaliteli malzemeleri?

Evet daha kaliteli ancak 8000 Hz vermiyor klavye 5100 Hz veriyor en fazla. Aşagıya inerseniz gercek performansinin 5100 Hz oldugunu gorursunuz. Mekanikler ile manyetikler arasinda gecikme konusunda asla hissedilen bir fark olmadigini, denk fiyattaki mekaniklerin malzeme kalitesi, yalitim gibi klavyenin omrunu dogrudan etkileyen konularda daha iyi oldugunu ve manyetiklerin hissiyattan yoksun olduklarinida tekrar tekrar soyluyor manyetik kullanan birisi olarak sizin icin manyetik onermiyorum.

Evet daha kaliteli ancak 8000 Hz vermiyor klavye 5100 Hz veriyor en fazla. Aşagıya inerseniz gercek performansinin 5100 Hz oldugunu gorursunuz. Mekanikler ile manyetikler arasinda gecikme konusunda asla hissedilen bir fark olmadigini, denk fiyattaki mekaniklerin malzeme kalitesi, yalitim gibi klavyenin omrunu dogrudan etkileyen konularda daha iyi oldugunu ve manyetiklerin hissiyattan yoksun olduklarinida tekrar tekrar soyluyor manyetik kullanan birisi olarak sizin icin manyetik onermiyorum.

Yani Coiled kabloyla falan alakası yok klavye max o kadar verebiliyor.

Yani Coiled kabloyla falan alakası yok klavye max o kadar verebiliyor.

Evet, kablo ile alakasız bu. 8000 Hz sabit veren klavyeler ekstra pahalı. Elimdeki NuPhy 7000 Hz veriyor testlerde ve yine buna ragmen 4500 lira daha ucuz olan G75 Pro ile gecikme farki hissetmiyorum. Hard sekilde rekabetci oynayan birisi olmama ragmen bu boyle.

Evet, kablo ile alakasız bu. 8000 Hz sabit veren klavyeler ekstra pahalı. Elimdeki NuPhy 7000 Hz veriyor testlerde ve yine buna ragmen 4500 lira daha ucuz olan G75 Pro ile gecikme farki hissetmiyorum. Hard sekilde rekabetci oynayan birisi olmama ragmen bu boyle.
Ama ben bir videoda rampagenin zenith prosunun bile 7500 verdiğini gördüm.

Hicbir testi yok Zenith Pro'nun kaynaklarda. Atarmisin videoyu? 6000 liraya satilan ATK RS6 bile 3000 Hz vermis.
Baya önceden izlemiştim bulabilirsem atacağım. Kafam çok karıştı ne alsam diye.

Hicbir testi yok Zenith Pro'nun kaynaklarda. Atarmisin videoyu? 6000 liraya satilan ATK RS6 bile 3000 Hz vermis. PCB olarak rezil olan Zenith Pro'nun 7500 Hz vermesi sacma.
Verdiğiniz Mchouse un kalitesi vb W75 V2 den falan daha iyiyse onu alayım hocam.

Baya önceden izlemiştim bulabilirsem atacağım. Kafam çok karıştı ne alsam diye.

Verdiğiniz Mchouse un kalitesi vb W75 V2 den falan daha iyiyse onu alayım hocam.

Daha iyi ancak manyetik gereksiz sizin icin. Gozunuzde fazla buyutuyorsunuz. Ben sizin icin x75 oneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı