Wraith'e Sports'dan alınan mouse defolu geldi

anshi666

Kilopat
Daha fazla  
Wraith'e sportsdan bir mouse satın aldım, ama mouse defolu geldi sağ tık sesi inanılmaz bir gıcırtı yapıyor elime ulaştığı ilk gün defoyu fark ettim ve mail gönderdim resmi tatil nedeniyle cevap veremediler. Sitede defolu ürünlere iade yaptıkları söyleniyordu, ama farenin skatezlerini çoktan değiştirmiştim iade sürecini sizce etkiler mi ya da iade alırlar mı? Bir de fareyi kullanmaya devam etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sıfır ürün göndermedilerse senin hakkına girerler, onu değiştirmeleri ya da iade almaları lazım. Aynı şekilde fareyi kullanırsan sende hakka girebilirsin tabii orası senin bileceğin iş, ben böyle düşünüyorum .

Yani ürünü bir bismillah deyip denemeden skatez değişmişsin. Ürün garanti kapmasına alır ama iade kapmasına almayabilir.

Yani ürünü bir bismillah deyip denemeden skatez değişmişsin. Ürün garanti kapmasına alır ama iade kapmasına almayabilir.

O an ki heyecanla yapmış olabilir, garantiyece bunu söylerse sorun olacağını düşünmüyorum. Onların hatası sonuçta, biz sana sıfır ürün yerine defolu ürün verdik ama sen skatez değiştirmişsin ben bunu almam diyebileceklerini düşünmüyorum. Ama bellide olmaz net bir şey söyleyemem.

Etkilemez iade sürecini skatez değişimi bu gibi durumlarda, defolu ürün gonderemezler, fareyi kullanmaya devam etme.

Etkilemez iade sürecini skatez değişimi bu gibi durumlarda, defolu ürün gonderemezler, fareyi kullanmaya devam etme.
Teşekkür ederim, mouse'u kontrol ettiğimde bir yamuklukta fark ettim sağ click tarafında fotoğrafları buraya ekliyorum yorumlayabilir misiniz?

Sağ click sol alt kısmına bakın ve sağ ve sol click orantısına bakın sağ click ile sol click arasında belirgin bir fark var

Kullanılmış olması imkansız çünkü yeni çıktı tr'ye geldiği gibi gönderdiler, üretim hatası olduğunu düşünüyorum.

Wraith'e mouse'u dün tüm kutu içeriğiyle gönderdim, gelen haberi burada paylaşacağım. Pazartesi haber gelir herhalde.

Dosya Ekleri

• asd.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 30
  • bsdd.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 25
  • cds.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
hocam durum ne oldu , ben de maya X aldım ve benzer bir durum yaşadım mouse kayarken altından sürtünme sesi geliyordu bugün verdim kargoya değişim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…