Wraithesports.com güvenilir mi?

AdemKE

Hectopat

Merhaba. Siteden yakın zamanda bu ürünün siparişini vermeyi düşünüyorum fakat ilk defa alışveriş yapacağım. Dolayısıyla insanların yorumlarını merak ediyorum siteye güvenebilir miyim yoksa başka bir ürün mü bakmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir bir sitedir. Zamanında Darmoshark M3S Pro almış biri olarak gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Kısmen, son zamanlarda garanti ile ilgili tonlarca şikayet okumuştum.

Kısmen, son zamanlarda garanti ile ilgili tonlarca şikayet okumuştum.

Açıkçası ben de o yazılanlardan dolayı endişeleniyorum yerleri Ankara'daymış ben de Ankara'da yaşıyorum kargodan yana bir problem olacağını sanmıyorum tek korkum ürünün teslim aldıktan sonra kusurlu çıkması. Kendi ürettikleri bir ürün ön siparişle alınacağından bir sorun yaşanmayacağını ve titiz olacaklarını umuyorum. Birkaç kişiye daha sordum ürün satın alan onlar da memnun olduklarını bir sorun yaşamadıklarını söylediler. Yarın sipariş vereceğim yüksek ihtimal. Memnun kalırsam ilerleyen zamanlarda keycap siparişi de vermeyi düşünebilirim.

Güvenilir bir sitedir. Zamanında Darmoshark M3S Pro almış biri olarak gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Teşekkür ederim. Hayırlısıyla yarın siparişi veriyorum. Ürünü teslim aldığım zaman bir güncelleme geçeceğim.

Site üreticinin kendi sitesi güvenilir yani.

Teşekkürler. Site hakkında olumsuz çok mesaj okudum ama üründen insanlar bayağı memnun gördüğüm kadarıyla. Hayırlısıyla bir sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

Bu siteden kesinlikle hiçbir şey almam.

Aşağıya bu siteden aldığım siparişlerin görüntüsünü bırakıyorum.

1. siparişim Fantech Aria XD7 marka oyuncu faresi 1 ay sonra sol tık bozuldu.
Video istediler ilettim. Cevap dönülmedi. Sonra cevap dönülmediğine dair tekrar talep açtım, 2 gün sonra farede bir sorun olmadığı söylendi.
2. siparişim IEM kendi ürettikleri kulaklık. Yeğenim Valorant oynarken kullanmak için kablolu kulak içi bir oyuncu kulaklığı istiyordu. Steelseries ve Logitech ürünler çok pahalı olduğu için, hem de Türk firmasına destek olması adına buradan bu kulağı aldım. Paketin ne jelatini vardı ne koruma bandı.
3. siparişim oğlumun hem doğum günü hem karne hediyesi olan Wlmouse Beast X Mini kutusu yine aynı açılmış, deforme olmuş geldi ancak kutuyu oğlum açtığı ve ürünü çok beğendiği için iade etmedim. Şükür şu an için bir çift tıklama veya kablosuzda bir sorunla karşılaşmadık bence bu bir mucize.
4. siparişim oğluma aldığım farenin performasının cidden çok iyi olması ve Rtings notunun çok iyi olması sebebi ile Wlmouse Beast X 8K (aşağıda fotoğraflarını ekliyorum) paketinin içinden tütün parçaları çıktı. Kutu kapağı defalarca açılıp kapanmış, yapışkanı gitmiş, jelatini kopmuş vb.

Bu kadar olumsuzluk varken neden hala buradan sipariş verdiniz derseniz iki cevabı mevcut.

1- Türk firmasına destek olalım bunun gibi güzel ürünleri getiriyorlar ulaşmamızı sağlıyorlar.
2- Afedersiniz kendim için söylüyorum "Eşeklik".

İade talebine bulundum ilgilenen yok. Forumlar bu gibi şikayetler ile dolu.

Benim son siparişim oldu umarım sizler siparişlerinizde böyle olumsuzluklarla karşılaşmazsınız.

Saygılar.

Dosya Ekleri

• IMG_8476.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8475.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…