Çözüldü Wrapper 2.0 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

neofetch

Picopat
Yer
Sony mağazası
Bugün @vermillionp2'in önerisi ile Lubuntu kurdum. İlk halini falan beğenmedim. Özelleştirdim. İkon teması, sistem teması, panel değişimi derken sistemi düzgün hale getirdim. Ancak Google Chrome'a girerken çok kasma oluyor. Görev yönetisinden baktığımda wrapper2.0 ve wrapper1.0 işlemleri CPU'yu %20-30 civarında kullanıyor. Bu işlemleri durdurduğumda geri geliyorlar. Öldür deyince de Xfce paneldeki Whisker Menu ve PulseAudio eklentileri durduruluyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu hata xfce4-panel'in hatasıdır. Eğer ek olarak xfce4-panel yüklemişsen bu hata ile karşılaşırsın. CPU kullanımını fazlaca kullanır ve durdurulduğunda panelin eklentileri gider. Bu hata zaten belirlenmiş durumda XFCE geliştirici ekibi ilgileniyor. Size önerim ya lxpanel'i kullanın ya da Plank Tint, Cairo Dock gibi alternatiflerini kullanmanız. Bu sorunun şu an bir çözümü yok. Eğer XFCE ekibinden bir güncelleme gelirse haberdar ederim sizi.

@vermillionp2 bu durumun Lubuntu sürümü ile alakası yok. Bazı kişiler (ben dahil) 18.04 ve 20.04 gibi sürümlerde de karşılaşmışlar.

Eğer bu hata ile karşılaşan varsa bugs.launchpad 'de hatayı paylaşıp geliştiricilere kolaylık sağlayabilir.
Bu hata xfce4-panel'in hatasıdır. Eğer ek olarak xfce4-panel yüklemişsen bu hata ile karşılaşırsın. CPU kullanımını fazlaca kullanır ve durdurulduğunda panelin eklentileri gider. Bu hata zaten belirlenmiş durumda XFCE geliştirici ekibi ilgileniyor. Size önerim ya lxpanel'i kullanın ya da Plank Tint, Cairo Dock gibi alternatiflerini kullanmanız. Bu sorunun şu an bir çözümü yok. Eğer XFCE ekibinden bir güncelleme gelirse haberdar ederim sizi.

@vermillionp2 bu durumun Lubuntu sürümü ile alakası yok. Bazı kişiler (ben dahil) 18.04 ve 20.04 gibi sürümlerde de karşılaşmışlar.

Eğer bu hata ile karşılaşan varsa bugs.launchpad 'de hatayı paylaşıp geliştiricilere kolaylık sağlayabilir.

Çözüm

Peki o zaman. Eğer bir güncelleme geldiğinde haberdar edersiniz. Söylediğiniz alternatiflerden Plank kullanmaya başladım. Daha güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı