WUCHANG: Fallen Feathers için çıkış tarihi verildi!

The First Berserker: Khazan'da da şu anda 45 saati yarılamış bir kişi olarak WUCHANG'te bu yıl dört göz ile beklediğim yapımlardan bir tanesi. Khazan, Lies of P, Wo Long: Fallen Dynasty gibi yapımların en önemli noktaları AA oldukları için yapımcıların türe yeni bir soluk getirmeye çalışıyor olan çabaları ile ilgili. İngilizce bilmiyor olan kişiler için Türkçe dil desteğinin olmaması önemli bir detay ama bu kişiler de yine yama ile falan oynarlar. WUCHANG ile ilgili en büyük beklentim geçen yılın balonu olan Black Myth'e göre geliştirici ekibinin en azından daha iyi çin motifleri, atmosfer ve boss savaşları ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor olması karşısında hayranlara güven veriyor olması ile alakalı. Çıkış yaptığı zaman başarılı olacağına inanıyorum.
Wukong'un balon olduğuna katılsam da bu oyunların yeni soluk getirdiğini düşünmüyorum. Genel olarak souls-like türü sektöre yeni soluk getirmekten çok zarar veriyor artık. Bir de Wo Long dediğiniz oyun grindsız Nioh'tan başka bir şey değil. "Yeni soluk" olarak nitelendirebileceğimiz son oyunlardan. Bu firma senelerdir Nioh klonu üretip duruyor ve yeni Nioh oyunu da yolda. Yeni şeyler denemelerini isterim açıkçası ama maalesef yapmıyorlar.

Sektörün souls-likelardan uzaklaşıp saf aksiyon oyunlarına yönelmesi gerek. Kusma noktasına getirdiler artık. Her sunumda 50 tane herkesin adını 1 günde unutacağı souls-like görmekten sıkıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı