Wuthering Waves Custom skin ban sebebi mi?

lionelgoatsi

Centipat
Daha fazla  
Dün zzz oyunu için sormuştum. Bugün de arkadaşımın tavsiyesi üzerine Wuthering Waves indirdim. Custom skin yapmak istiyorum bilgisayardan oynayacağım. Ban sebebi mi ayrıca sadece oyun hesabı mı gider yoksa Epic hesabım da gider mi?

Xxmı Launcher güvenilir mi?

Zenless zone Zero ve Wuthering Waves oyunu için Custom skin kullanacaktım bu uygulama aracılığyla başlatmamı falan istedi bir şüphelendim güvenilir mi?

Bu skin modlarından ban yememe gibi bir garanti maalesef yok. Birkaç önlem var ama;
1- Yaptığın skinleri Topluluk ortamlarda paylaşma.
2- Skin modu dışında başka bir mod kesinlikle kurma.
3- Co-op kesinlikle girme şikayet edenler oluyor ondan direk ban yiyorsun.

Ben ban yemeyi gözle alıp Wuthering Waves'te CARLOTTA için yeni yapılan hemşire skin modunu aldım. İnşallah patlamayız :D

Xxmı Launcher güvenilir mi?

Zenless zone Zero ve Wuthering Waves oyunu için Custom skin kullanacaktım bu uygulama aracılığyla başlatmamı falan istedi bir şüphelendim güvenilir mi?

O Launcher üzeriden hep oyuna gir bu arada. Bu da bir önlem. Genshin de ben çok skin modu yapıyorum 8-9 ay bu şekilde oynadım daha bir şey olmadı.

Bu skin modlarından ban yememe gibi bir garanti maalesef yok. Birkaç önlem var ama;
1- yaptığın skinleri topluluk ortamlarda paylaşma.
2- skin modu dışında başka bir mod kesinlikle kurma.
3- Co-op kesinlikle girme şikayet edenler oluyor ondan direk ban yiyorsun.

Ben ban yemeyi gözle alıp Wuthering Waves'te carlotta için yeni yapılan hemşire skin modunu aldım. İnşallah patlamayız :D

Virüs bilgisayara ulaşma falan olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı