Wuthering Waves X Cyberpunk 2077 iş birliği geliyor

İstanbul Trip

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASROCK H310-CM
İ3 9100F
16 GB RAM
RX 570 8 GB
500 GB HDD
500 GB SSD
Windows 11
1745089201760.png

Bu 2'si nasıl yan yana geldi ya.
Gacha oyunu Wuthering Waves ile Cyberpunk 2077 2026 için bir iş birliği yapacakmış iddialara göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Video burda

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2473641

Gacha oyunu Wuthering Waves ile Cyberpunk 2077 2026 için bir iş birliği yapacakmış iddialara göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Video burada

Alaka seviyesini anlayamadım ama iyiye benziyor.

Eki Görüntüle 2473641

video burada.

Nasıl bir iş birliği yapabilirler merak içerisindeyim.

Gacha oyunu ile Cyberpunk 2077 oyunu değil Cyberpunk: Edgerunners animesi iş birliği yapıyor, ikisi ayrı şeyler. Muhtemelen Wuthering Waves'e Edgerunners'ın bazı karakterlerini ekleyecekler.

WuWa'yı bırakma zamanı gelmiş, olmadı bu şimdi yakışmadı.
Hemen haşlamayın dalga geçiyorum. Bu arada WuWa güzel mi? Şu sıralar çok duyuyorum kendisini hoş da duruyor ama Gacha çukuru korkutuyor adamı.

Combati bir gacha oyununa göre, hatta genel anlamda oyun piyasasına göre çok üst seviyede duruyor da genelde böyle havalı animasyonlu oyunlar aslında çok basit, göründüğüyle alakası olmayan oyunlar çıkıyor. Bunda da öyle bir durum var mı merak ediyorum. Oynayan arkadaşlar aydınlatsın. Girilir mi WuWa'ya?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı