WV CC ile Passat farkı nedir?

Dizel otomatik değil kafadan çoğu kişi için elenir yani bu motor şanzıman kombinasyonu için konuşuyorum. Onun dışında tutmayınca tutmuyor. Passat çok isim yaptı. Kalite olarak CC biraz daha iyi. Çitasız camlar vs. Ama piyasası asla Passat gibi olmaz. Düşük km yüksek model fransız araçlar varken çok fazla bu topa girmek istemez insanlar. Yürütme maliyeti yüksek.

Passat'tan daha yakışıklı bu arada.

Hele senin ağzın ne söylüyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dizel otomatik değil kafadan çoğu kişi için elenir yani bu motor şanzıman kombinasyonu için konuşuyorum. Onun dışında tutmayınca tutmuyor. Passat çok isim yaptı. Kalite olarak CC biraz daha iyi. Çitasız camlar vs. Ama piyasası asla Passat gibi olmaz. Düşük km yüksek model fransız araçlar varken çok fazla bu topa girmek istemez insanlar. Yürütme maliyeti yüksek.
Zaten bu paraya 2011-12 Passat varsa 14 CC var. Eski kasa Passat almak istemem.

Bi ben mi passatın köşeli tasarımı daha yakışıklı buluyorum ya? Özetlemek gerekirse CC, Passat'ın daha spor ve daha güçlü hali. Eksileri de var tabi. Passat'ın yakıt tüketimi daha düşüktür. CC biraz daha piyasa arabası.

Zaten bu paraya 2011-12 Passat varsa 14 CC var. Eski kasa Passat almak istemem.

Evet öyle. Tutsaydı kesinlikle Passat'tan çok daha pahalı olurdu. CC'de 2.el piyasası hızlı olmayan, yürütme maliyeti de yüksek bir araç. Ben de çok sevmesem de fransız'lar biraz daha mantıklı kalıyor. Megane vs.

Evet öyle. Tutsaydı kesinlikle Passat'tan çok daha pahalı olurdu. CC'de 2.el piyasası hızlı olmayan, yürütme maliyeti de yüksek bir araç. Ben de çok sevmesem de fransız'lar biraz daha mantıklı kalıyor. Megane vs.

CC şekil değiştirip Arteon olmadı mı zaten? Yine var aslında.

Megane 4 1.5dCi EDC olanlar Touch paket ve kazalı bu paraya. Fluence Icon alabiliyoruz. Ama almayız artık sattık Touch olanından. Tiguan 2013, Opel Insignia 1.6 dizel otomatik var seçeneklerimin arasında. Ama bu CC olayı güzelmiş zaten biliyordum bu arabayı.

Opel Insignia 1.6 dizel otomatik
Uzun süre bineceksen, kısa vadede satma gibi bir derdin yoksa alınır. Bana fransızlar çok dandik geliyor her konuda. Android telefonlar gibi yani. Özellik çok var ama uzun vade kullanımda sadece motoru dayanıyor iç aksamlar kendini salıyor. Opel Astra var bende de özellikle performansından çok memnunum. 1.6 136HP 320NM Tork. Ön çekiş zaten yola aktarım kaybı oldukça düşük. İnsignia bir tık ağır kasası ama çok fazla sorun olacağını zannetmiyorum. D segment için güzel bir araç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı