WWE 2K24 vs 2K25

• Konuyu başlatan emww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.085

emww

Centipat
Daha fazla  
Normalde WWE 2K23 almayı düşünüyordum fakat Steam'de satıştan kaldırılmış. WWE 2K24 veya 2K25 alacağım fakat hangisini almam konusunda kararsızım.
Benim için oynanış pek önemli değil. İki oyunun da grafikleri iyi seviyede. WWE oyunlarında en çok önem verdiğim şey güreşçi kadrosu. Yeni güreşçilere nazaran 2000-2015 arası efsane güreşçilerle oynamayı tercih ediyorum. Sizce hangi oyun bana daha uygun?

Normalde WWE 2K23 almayı düşünüyordum fakat Steam'de satıştan kaldırılmış. WWE 2K24 veya 2K25 alacağım fakat hangisini almam konusunda kararsızım.
Benim için oynanış pek önemli değil. İki oyunun da grafikleri iyi seviyede. WWE oyunlarında en çok önem verdiğim şey güreşçi kadrosu. Yeni güreşçilere nazaran 2000-2015 arası efsane güreşçilerle oynamayı tercih ediyorum. Sizce hangi oyun bana daha uygun?

2K25'te daha fazla çeşitlilik var galiba.

Bence iki oyunda kötüler kötüsü. Ben normalde WWE hastasıyım, WWE 2K16'dan, 23'e kadar olan oyunların hepsini almama ve oynamama rağmen 24 ve 25'i almadım. Bunun nedeni fiyatı değil oyunun gittikçe kötüye gitmesi. Bana göre son çıkanlardan en iyi oyun 22, eski güreşçilerde var zaten.

Açıkcası WWE 2K24'ün kadrolarına buradan bakabilirsin. WWE 2K24 Roster: Full List of All Superstars, Legends, and DLC Characters

WWE 2K25'in kadrolarına ise buradan bakabilirsin. WWE 2K25 Roster: Full List of All Superstars, Legends, and DLC Characters

Hangisi sana daha iyi geliyorsa onu al. Oyun oynanış bakımından aynı neredeyse.

Bence iki oyunda kötüler kötüsü. Ben normalde WWE hastasıyım, WWE 2K16'dan, 23'e kadar olan oyunların hepsini almama ve oynamama rağmen 24 ve 25'i almadım. Bunun nedeni fiyatı değil oyunun gittikçe kötüye gitmesi. Bana göre son çıkanlardan en iyi oyun 22, eski güreşçilerde var zaten.

Açıkçası WWE 2K24'ün kadrolarına buradan bakabilirsin. WWE 2K24 Roster: Full List of All Superstars, Legends, and DLC Characters

WWE 2K25'in kadrolarına ise buradan bakabilirsin. WWE 2K25 Roster: Full List of All Superstars, Legends, and DLC Characters

Hangisi sana daha iyi geliyorsa onu al. Oyun oynanış bakımından aynı neredeyse.

Peki hocam şuan WWE 2K19'u almanın bir yolu var mı? Eğer artık alamıyorsak sırf mark henry ve great khali olduğu için 2K25 alacağım :D

2K25'te daha fazla çeşitlilik var galiba.
Hem çeşitlilik hem kadro olarak daha iyi gibi 2k25

Korsana karşıyım. Büyük ihtimalle 2K25 alacağım o zaman.
Korsana karşıysanız başka şansınız kalmıyor sanırsam hocam. Açıkcası şöyle bir steam key sitesi buldum ama ehh... :D İnceleyebilirsiniz hocam, https://www.kinguin.net/tr/category/56107/wwe-2k19-eu-steam-cd-key (Türkiye'de etkinleştirilemez diye bir ibare var da muhtemelen VPN falan gerektiriyor veya Steam ülkesini değiştirmek falan uğraştırıyor yani , WWE 2k25 almak daha zahmetsiz.)

Son düzenleme:
Korsana karşıysanız başka şansınız kalmıyor sanırsam hocam. Açıkçası şöyle bir Steam key sitesi buldum ama ehh... :D inceleyebilirsiniz hocam, https://www.kinguin.net/tr/category/56107/wwe-2k19-eu-steam-cd-key (Türkiye'de etkinleştirilemez diye bir ibare var da muhtemelen VPN falan gerektiriyor veya Steam ülkesini değiştirmek falan uğraştırıyor yani, WWE 2K25 almak daha zahmetsiz.)

Daha önce hiç Steam key almadım. Açıkçası pek güvenip güvenmemem gerektiğini bilemiyorum hocam. Dediğiniz gibi VPN ile de uğraşmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı