WWE izleyen var mı?

Makaleler
49
WWE'yi bayağıdır takip ediyorum. Çok güzel maçlar var. Senaryoyu yazan kişilerin ellerine sağlık.

Bir de hiç unutamadığınız kişi kim? Sizce en iyi finisher kimin?

Ben Roman Reigns fanıyım. Yeni müziği var artık resmi olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlemiyorum hocam. Ama dedem izliyordu vallahi. O izlerken ben de bakıyordum. Sarıyor bence. :)

Reymsterio şarkısı açayım derken Reymsterio'nun geçen hafta WWE tarafından yayımlanan bir videosuna denk geldim. Videoyu açtığımda Reymsterio'nun kızını ringde bir adam öpüyordu. Reymsterio'da bunu sana ödeticem falan filan diyordu. Kahkaha atıp çıktım. Türk dizilerine benzemiş iyice.

Gelmiş geçmiş en iyi heel karakterlerden birini oluştudurdular.Roman Reigns.AJ styles fanıyım.En iyi finisher ı söyleyemem çok beğendiğim var.

Severek takip ediyorum. Bu aralar maçlar ve senaryo çok kötü ama gerçekten beni soğuttu.
Gelmiş geçmiş en iyi heel karakterlerden birini oluştudurdular.Roman Reigns.AJ styles fanıyım.En iyi finisher ı söyleyemem çok beğendiğim var.
Roman babayı severdim ama heel halini gerçekten hiç sevmiyorum.

Daniel Brayn'ın gitmesi pek iyi olmadı
Bu maçları kim yazıyor bilmiyorum ama 2018-2020 arası izlemeye başladım ve müthiş maçlar vardı. Ronda Rousey maçlarını çok seviyordum. Royal Rumble maçları en çok sevdiğim maçlardı ama onu bile batırmayı başardılar.

Severek takip ediyorum. Bu aralar maçlar ve senaryo çok kötü ama gerçekten beni soğuttu.

Roman babayı severdim ama heel halini gerçekten hiç sevmiyorum.
Hocam heel ı kimse sevmez.Heel halini çok iyi yapmışlar.Onu demek istedim.Ve şirketin yüzü yapmaları bana göre çok saçma.Edge,Batista,Rey. Bunlar olamadı roman nası oluyor?

Hocam heel ı kimse sevmez.Heel halini çok iyi yapmışlar.Onu demek istedim.Ve şirketin yüzü yapmaları bana göre çok saçma.Edge,Batista,Rey. Bunlar olamadı roman nası oluyor?
Roman adamın dibidir.

Roman babayı severdim ama heel halini gerçekten hiç sevmiyorum
Bence güzel oldu.
Bu maçları kim yazıyor bilmiyorum ama 2018-2020 arası izlemeye başladım ve müthiş maçlar vardı. Ronda Rousey maçlarını çok seviyordum. Royal Rumble maçları en çok sevdiğim maçlardı ama onu bile batırmayı başardılar.
İlla ki değişecek kişiler. Hep aynı olması bıkkınlık verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı