WWE kariyer modunda karakteri face yapmak

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Kariyer modunda karakterimi face yapmak istiyorum ama olmuyor. Haberde promolarda ne kadar düşürsem de bir maç kazanıyorum veya kaybediyorum, hemen artıyor.

Dışarıda çok gezme, sandalye gibi eşyalar kullanma, rakibine submission ve count out yaparak mağlup etme artacaktır.

Hocam count out derken ne demek istiyorsunuz bir de dışarıda falan gezmiyorum sandalye kullanmıyorum ve submission yapmıyorum ki yine azalmıyor.

Hocam count out derken ne demek istiyorsunuz bir de dışarıda falan gezmiyorum sandalye kullanmıyorum ve submission yapmıyorum ki yine azalmıyor.

Count out hakemin ring dışındayken 10a kadar saymasına deniyor, arttırmak için maç başladığı zaman ilk yumruğu rakip atsın, çok reverse yap, düşmana çok sert girme yani kafası falan kanamasın bunları dene hocam belki face olursun.

Count out hakemin ring dışındayken 10a kadar saymasına deniyor, arttırmak için maç başladığı zaman ilk yumruğu rakip atsın, çok reverse yap, düşmana çok sert girme yani kafası falan kanamasın bunları dene hocam belki face olursun.

Teşekkür ederim hocam reverse ne demek yeni başladım oyuna kusura bakmayın çok bilmiyorum da.

Teşekkür ederim hocam reverse ne demek yeni başladım oyuna kusura bakmayın çok bilmiyorum da.

Rakip size hamle yaptığında onu engellemenize reverse denir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda rakip finisher yaparken oyuncu tam zamanında R2 yapıyor ve engelliyor, buna reverse denir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı