X Box One S kolu alınır mı?

GucciGang

Kilopat
Daha fazla  
Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah Fiyatı

Bir X Box One S kolu almayı düşünüyorum. Hepsiburada kendi satıyor yani içindeki satıcılardan biri değil kendi deposu sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ve fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz acaba uygun mudur ? Bir de Bluetooth'u olan bir cihaza direk bağlanıyor değil mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın iyi ki almamışım arada 30 TL fark var. Amazon kendi satıyor hem orijinal olmama gibi bir durumu da imkansız diye düşünüyorum.

Pc demi kullanıcaksınız? Xbox one s vardı, kontroller çok başarılı ilk aldım hayran kalmıştım. O ps'nin kollarından bıkmıştım muazzam geldi bana. Tutuşu kavraması herşeyi on numara. Pcde kullanmadım bilmiyorum.

Yanlış hatırlamıyor isem Xbox gamepad'i kullanmak için bilgisayarınızda bluetooth eklentisi olması gerekiyor. Eğer laptop ise sorun yok ama masaüstü bilgisayarınız var ise anakartınızın bluetooth destekliyor olması lazım.

PC de kullanacağım. Hem masa üstümde hem dizüstüm de durama göre kullanmayı düşünüyorum. Adaptör almam gerekiyor masa üstüne onlar biraz pahalı geldi ama.
@Lehaye Evet biliyorum masa üstüm için adaptör de almam gerekiyor. 240 TL fiyatı hak ediyor gibi geliyor 2 sene falan kullanılır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı