X Box One S kolu alınır mı?

Bugün teslim aldım kolu güzel bir kol sadece biraz sesli o ufaktan rahatsız ediyor şuan için başka bir sıkıntısı yok. Kutunun içinden Game Pass şifresi çıktı bunu bilgisayarımda kullanabilir miyim ?

Bugün teslim aldım kolu güzel bir kol sadece biraz sesli o ufaktan rahatsız ediyor şuan için başka bir sıkıntısı yok. Kutunun içinden Game Pass şifresi çıktı bunu bilgisayarımda kullanabilir miyim ?
Ben de 2 gün önce beyaz rengini aldım amazon’dan ama bende game pass şifresi çıkmadı. Bir de içinden anatel diye bir kağıt çıktı önü portekizce, arkası çince birşeyler yazıyor. Sizde de böyle mi ?

Baslarda ben de sorun yasadim. Zamanla o sesi algilamayacaksin bile :)

Bu arada Türkiye’de satılan tüm Xbox aksesuarları’nın 1 yıl Microsoft garantisi varmış (konsol ile birlikte alınanlar hariç). 1 yıldan sonra, yasalar gereği garanti süresinin 2 yıl olma zorunluluğu olduğu için, 1 yıl da ithalatçı firma garantisi altındaymış. Microsoft garantisindeyken en ufak problemde onarım olmuyormuş, direk sıfır kapalı kutu cihaz gönderiyorlarmış ama 1 yıl geçtikten sonra ithaltçı firma (artık hangisi ise penta, aral) genellikle sorun çıkarıyormuş. Bu durumda tüketici hakem heyetine giderek problemimizi çözüyormuşuz.

Microsoft ile uzun süre konuştuğumda aldığım cevap bu şekilde. Bu arada penta ile de iletişime geçtim, seri no ile sorguladı sistemde çıkmadı bile ama kutu’nun içinde penta garanti belgesi var. Gerçekten ilginç.

@Chrstr ürünü nereden almıştınız ? Benimkinin içinde de Penta garanti belgesi var.
Amazon'dan aldım ama seri no ile sorgulattığımda ne Penta'nın sitesinde ne de Microsoft'un sitesinde çıkmıyor. Xbox destekdeki çalışanlar problem olmayacağını söylüyor. Kutu içeriğini atabilme şansınız var mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı